אולי מישהי ניסתה להקפיא פבלובה ממולאת קרם?
קניתי פבלובות מיני כאלו, ומתכננת להכין אותן במילוי קרם לימון-קוקוס (מתכון של קרוטית)
אני לא יודעת אם אפשר להכין מראש את הפבלובה עם הקרם ולהקפיא כך, ולפני ההגשה רק לזלף רוטב? זה ישרוד הקפאה?לא יאבד מהפריכות?
ואם כן - אז איך מומלץ להפשיר?
תודה
קניתי פבלובות מיני כאלו, ומתכננת להכין אותן במילוי קרם לימון-קוקוס (מתכון של קרוטית)
אני לא יודעת אם אפשר להכין מראש את הפבלובה עם הקרם ולהקפיא כך, ולפני ההגשה רק לזלף רוטב? זה ישרוד הקפאה?לא יאבד מהפריכות?
ואם כן - אז איך מומלץ להפשיר?
תודה