נכתב ע"י mend;1733219:200 גר' שוקולד
30 גר מרגרינה
להמיס יחד על האש
להוסיף 1 שמנת/ריץ'
להוריד מהאש ולהוסיף 2 ביצים
ומעט ליקר שוקולד/כפית קפה נמס.
לשפוך את התערובת על הבצק.לא עד למעלה לגמרי.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שנראה מוכן (השוקולד למעלה עם חריצים).
כשמתקרר-להוציא בזהירות מהתבנית.
נכתב ע"י mend;1733220:מוס שוקולד
בסיס - תבנית פאי
1 חב' מרגרינה
200 גר' שוקולד
להמיס במיקרוגל
4 ביצים
100 גרם אבקת סוכר
לערבב בקערה, ולהוסיף השוקולד המומס בהדרגה עד לתערובת חלקה.
להוסיף 2 כפות ת. וניל ( לא הוספתי )
1 כפית תמצית מנטה / תפוז - לבחירה
(ללא אפיה)
נכתב ע"י ירין;1733248:תודה רבה.
אופים שנית את הבסיס המוכן?
נכתב ע"י ירין;1733252:מה מבין שני המתכונים שנתת מוצלח יותר?
נכתב ע"י ירין;1733248:תודה רבה.
אופים שנית את הבסיס המוכן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק ד
א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי: