בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
שיער חלק. סרט.איזה סוג פאה? שער חלק/גלי? לייס או פתיחה רגילה, או סרט?
שיער חלק. סרט.איזה סוג פאה? שער חלק/גלי? לייס או פתיחה רגילה, או סרט?
מישהי יודעת מה לגבי כשרות שלהן?
???מישהי יודעת מה לגבי כשרות שלהן?
חלק בד"ץ שאץ
כןמישהי הייתה שם לאחרונה?
אמרו לי שכרגע הרוב של לייס..
אני רוצה פתיחה רגילה. יש להם?
של הרבנות משאץמישהי יודעת מה לגבי כשרות שלהן?
אני קניתי 2 פאות לא דרכם, אלא ישירות מהסוכן שלהם בסין.
פאה אחת רכשתי לפני קצת יותר משנתיים- "חרשתי עליה", אך ממש לאחרונה אני מרגיש שהפאה קצת פחות נעימה למגע ומעט מתנפחת , אך בהתחשב במחיר ובזמן ששימשה אותי (ועדיין משמשת)- ממש שווה. פאה שניה רכשתי לפני כחצי שעה.
את 2 הפאות רכשתי דווקא שיער חלק, כי לדעתי יותר בטוח ללכת על שיער חלק כמדובר בשיער מעט עבה ומעובד.
באופן כללי מאד ממליצה: הם מאד נוחות, פחות מפחיד לגזור ולעצב אותן ודווקא בגלל שהשיער מעובד ועבה הוא תופס יותר את העיצוב, כמו לדוג' בייביליס לפאה החלקה.
איך את יודעת שזה הספק שלהם?קניתי כבר 3 פאות אצלו: 2 בשבילי ואחד לאימה שלי, ואנחנו ממש מרוצות ומקבלות הרבה מחמאות!
הוא זמין ושולח תמונות וסרטונים לפי הדרישות שלך
אפשר ליצור איתו קשר בוואצאפ: כאן
(אם אין לך וואצאפ אפשר גם במייל, תכתבי לי במייל roseg4487 שטרודל גימייל נקודה קום)
אני קניתי לפני כמה חודשיםמשהי קנתה שם פאת סרט
אם כן אשמח להמלצות,
איך היא...
אנימשהי קנתה שם פאת סרט
אם כן אשמח להמלצות,
איך היא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: