קינוחים עלי בלינצעס- מה הדרך לשמור להגשה ביום אחר?

ספרינגית

משתמש מקצוען
במקפיא? במקרר?
ממולא? עלים בנפרד?
רוצה להכין לסעודה שלישית...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ממולא במה?
זה משנה
בפירה נשאר מצוין מיום אחד למשנהו
גבינה שזה יותר רטוב- עדיף למלא במקום
אפשר להכין עלים ול שור במקרר עטוף בניילון נצמד גם יומיים [ויותר]
לא הקפאה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ממולא במה?
זה משנה
בפירה נשאר מצוין מיום אחד למשנהו
גבינה שזה יותר רטוב- עדיף למלא במקום
אפשר להכין עלים ול שור במקרר עטוף בניילון נצמד גם יומיים [ויותר]
לא הקפאה
לא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
לא.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איך יתכן??
זה משהו שקורה לי תמיד ללא יוצא מן הכלל.
את מוכנה לצלם לי עלה לא ממולא לאחר יומיים במקרר?
לא שאני לא מאמינה אבל הפליאה שלי גדולה ואני לא טירונית בנושא.
אין לי כרגע
אבל כשיהי אצלם
לא נהיה לי נקודות שחורות.
האמת- פעם אחת היה לי ולא הבנתי ממה זה בא
אבל לא קרה שוב.
ואז חשבתי שאולי זה כי לא הפרדתי בין העלים בפעם ההיא

אם בפסח זה לא קרה לך אז תכיני כמו בפסח עם קמח תפו"א.

לא קרה שהכת אטריות למרק מחביתיות ושהו יומיים בכלי במקרר? גם שם היו לך נקודות שחרות?
את שמה משהו בין עלי אחד לשני במקרר?

ואם את ממלאה ומשאירה יומיים גם נהיה לך נקודות שחורות?
אם לא,
ואת לא מפרידה בין העלים במקרר.
אז אולי הבעיה היא חוסר ההפרדה.
לא יודעת
רק מנסה לחשוב
כי ממולאים לא שוכבים חביתית שטחה זה על גבי זה...
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
לא רוצה להשבית שמחות מנסיוני אחרי יום יש לבלינצ'ס טעם של חביתה. מילי פחות. ממליצה להכין מילוי מראש ולהכין את הבלינצעס עצמו באותו יום.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לא רוצה להשבית שמחות מנסיוני אחרי יום יש לבלינצ'ס טעם של חביתה. מילי פחות. ממליצה להכין מילוי מראש ולהכין את הבלינצעס עצמו באותו יום.
רוצים כאן להכין לסעוד"ש
אין אפשרות להכין באותו יום....


לא שמתי לב לטעם של חביתה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
קרה לי גם פעם אחת ולא מבינה למה
שכנה באה להתייעץ בנידון וממש לא ידעתי מה לענות
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
לא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
לי הרבה פעמים ברולדה שאני מכינה מטורט לבנה נהיה נק' אפורות אחרי יומיים בערך. תעזרי לי לפתור את התעלומה. זה ממש מעצבן!
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
למה לא?

אני מקפיאה עם נייר אפיה בין עלה לעלה, מפשירה במקרר ויוצא מצויין
ממולא במה?
זה משנה
בפירה נשאר מצוין מיום אחד למשנהו
גבינה שזה יותר רטוב- עדיף למלא במקום
אפשר להכין עלים ול שור במקרר עטוף בניילון נצמד גם יומיים [ויותר]
לא הקפאה
בקר צודקת. הקפאתי בפסח עם שקית בין אחד לשני. הפשרתי במקרר ויצא גרוע!! הם פשוט התפרקו במילוי וגם הטעם הרבה פחות מטרי.
מצד שני זכור לי אם אני לא טועה שבעבר ניסיתי לשמור במקרר וגם כן היה גרוע.. אבל ננסה שוב..
לא יכול להיות שאין לזה פתרון..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בקר צודקת. הקפאתי בפסח עם שקית בין אחד לשני. הפשרתי במקרר ויצא גרוע!! הם פשוט התפרקו במילוי וגם הטעם הרבה פחות מטרי.
מצד שני זכור לי אם אני לא טועה שבעבר ניסיתי לשמור במקרר וגם כן היה גרוע.. אבל ננסה שוב..
לא יכול להיות שאין לזה פתרון..
אני שומרת במקרר עם שקית נילון או ניר אפיה בין עלה אחד לשני
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אולי זה קשור למתכון?
דווקא מקמח תפו"א הם יוצאם לי הכי טוב אבל אשמח לקבל מתכון שלך
יתכן

אבל גם באלו שאני מכינה מקמח זה לא קורה לי.
למעט פעם אחת
ואין לי מתכון- שמה לפי העין עד למרקם הנכון

אבל
@חני גרינשטיין אלופת הבלינצ'ס
בואי נקרא לה
חני!
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
אני מכירה את תופעת הנקודות השחורות.
אצלי אישית זה לא קרה אף פעם, ואין לי מושג מהי הסיבה שזה כן קורה.
גם אמא שלי תמיד שומרת חביתיות ריקות במקרר.
יום יומיים זה ממש מצוין.

המתכון שלי:
3 ביצים
2 כוסות קמח
2 וחצי כוסות מים / חלב ( אני מערבבת)
2 כפות שמן
1 א. אפיה
קמצוץ מלח
לחביתיות מתוקות:
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל

הכי טוב לערבב במעבד מזון או בבלנדר מקל
 

שולחן עץ

משתמש פעיל
לא רוצה להשבית שמחות מנסיוני אחרי יום יש לבלינצ'ס טעם של חביתה. מילי פחות. ממליצה להכין מילוי מראש ולהכין את הבלינצעס עצמו באותו תמיד כשאני מכינה נשאר לי ללעוד יומיים לפחות וזה נשאר מאוד טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמד

א לְדָוִד בָּרוּךְ יְהוָה צוּרִי הַמְלַמֵּד יָדַי לַקְרָב אֶצְבְּעוֹתַי לַמִּלְחָמָה:ב חַסְדִּי וּמְצוּדָתִי מִשְׂגַּבִּי וּמְפַלְטִי לִי מָגִנִּי וּבוֹ חָסִיתִי הָרוֹדֵד עַמִּי תַחְתָּי:ג יְהוָה מָה אָדָם וַתֵּדָעֵהוּ בֶּן אֱנוֹשׁ וַתְּחַשְּׁבֵהוּ:ד אָדָם לַהֶבֶל דָּמָה יָמָיו כְּצֵל עוֹבֵר:ה יְהוָה הַט שָׁמֶיךָ וְתֵרֵד גַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:ו בְּרוֹק בָּרָק וּתְפִיצֵם שְׁלַח חִצֶּיךָ וּתְהֻמֵּם:ז שְׁלַח יָדֶיךָ מִמָּרוֹם פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִמַּיִם רַבִּים מִיַּד בְּנֵי נֵכָר:ח אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:ט אֱלֹהִים שִׁיר חָדָשׁ אָשִׁירָה לָּךְ בְּנֵבֶל עָשׂוֹר אֲזַמְּרָה לָּךְ:י הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה:יא פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִיַּד בְּנֵי נֵכָר אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:יב אֲשֶׁר בָּנֵינוּ כִּנְטִעִים מְגֻדָּלִים בִּנְעוּרֵיהֶם בְּנוֹתֵינוּ כְזָוִיֹּת מְחֻטָּבוֹת תַּבְנִית הֵיכָל:יג מְזָוֵינוּ מְלֵאִים מְפִיקִים מִזַּן אֶל זַן צֹאונֵנוּ מַאֲלִיפוֹת מְרֻבָּבוֹת בְּחוּצוֹתֵינוּ:יד אַלּוּפֵינוּ מְסֻבָּלִים אֵין פֶּרֶץ וְאֵין יוֹצֵאת וְאֵין צְוָחָה בִּרְחֹבֹתֵינוּ:טו אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁכָּכָה לּוֹ אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁיֲהוָה אֱלֹהָיו:
נקרא  22  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה