למה לא?לא הקפאה
אוקיילמה לא?
אני מקפיאה עם נייר אפיה בין עלה לעלה, מפשירה במקרר ויוצא מצויין
לא נהיה לך נקודות שחורות?ממולא במה?
זה משנה
בפירה נשאר מצוין מיום אחד למשנהו
גבינה שזה יותר רטוב- עדיף למלא במקום
אפשר להכין עלים ול שור במקרר עטוף בניילון נצמד גם יומיים [ויותר]
לא הקפאה
לא.לא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
איך יתכן??
אין לי כרגעאיך יתכן??
זה משהו שקורה לי תמיד ללא יוצא מן הכלל.
את מוכנה לצלם לי עלה לא ממולא לאחר יומיים במקרר?
לא שאני לא מאמינה אבל הפליאה שלי גדולה ואני לא טירונית בנושא.
רוצים כאן להכין לסעוד"שלא רוצה להשבית שמחות מנסיוני אחרי יום יש לבלינצ'ס טעם של חביתה. מילי פחות. ממליצה להכין מילוי מראש ולהכין את הבלינצעס עצמו באותו יום.
קרה לי גם פעם אחת ולא מבינה למהלא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
לי הרבה פעמים ברולדה שאני מכינה מטורט לבנה נהיה נק' אפורות אחרי יומיים בערך. תעזרי לי לפתור את התעלומה. זה ממש מעצבן!לא נהיה לך נקודות שחורות?
יום אחד אחרי ההכנה הנקודות בהירות כמעט לא ניכרות, יום אחרי הם משתלטים על כל החביתית.
וחביתיות זה מאכל כמעט יומיומי כאן.
בפסח לא קרה.
למה לא?
אני מקפיאה עם נייר אפיה בין עלה לעלה, מפשירה במקרר ויוצא מצויין
בקר צודקת. הקפאתי בפסח עם שקית בין אחד לשני. הפשרתי במקרר ויצא גרוע!! הם פשוט התפרקו במילוי וגם הטעם הרבה פחות מטרי.ממולא במה?
זה משנה
בפירה נשאר מצוין מיום אחד למשנהו
גבינה שזה יותר רטוב- עדיף למלא במקום
אפשר להכין עלים ול שור במקרר עטוף בניילון נצמד גם יומיים [ויותר]
לא הקפאה
בדיוק! בקיץ זה מהמם להגיש לסעו"ש בלינצעס חלבירוצים כאן להכין לסעוד"ש
אין אפשרות להכין באותו יום....
לא שמתי לב לטעם של חביתה
אני שומרת במקרר עם שקית נילון או ניר אפיה בין עלה אחד לשניבקר צודקת. הקפאתי בפסח עם שקית בין אחד לשני. הפשרתי במקרר ויצא גרוע!! הם פשוט התפרקו במילוי וגם הטעם הרבה פחות מטרי.
מצד שני זכור לי אם אני לא טועה שבעבר ניסיתי לשמור במקרר וגם כן היה גרוע.. אבל ננסה שוב..
לא יכול להיות שאין לזה פתרון..
אולי זה קשור למתכון?אני שומרת במקרר עם שקית נילון או ניר אפיה בין עלה אחד לשני
יתכןאולי זה קשור למתכון?
דווקא מקמח תפו"א הם יוצאם לי הכי טוב אבל אשמח לקבל מתכון שלך
לא רוצה להשבית שמחות מנסיוני אחרי יום יש לבלינצ'ס טעם של חביתה. מילי פחות. ממליצה להכין מילוי מראש ולהכין את הבלינצעס עצמו באותו תמיד כשאני מכינה נשאר לי ללעוד יומיים לפחות וזה נשאר מאוד טעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קמד
א לְדָוִד בָּרוּךְ יְהוָה צוּרִי הַמְלַמֵּד יָדַי לַקְרָב אֶצְבְּעוֹתַי לַמִּלְחָמָה:ב חַסְדִּי וּמְצוּדָתִי מִשְׂגַּבִּי וּמְפַלְטִי לִי מָגִנִּי וּבוֹ חָסִיתִי הָרוֹדֵד עַמִּי תַחְתָּי:ג יְהוָה מָה אָדָם וַתֵּדָעֵהוּ בֶּן אֱנוֹשׁ וַתְּחַשְּׁבֵהוּ:ד אָדָם לַהֶבֶל דָּמָה יָמָיו כְּצֵל עוֹבֵר:ה יְהוָה הַט שָׁמֶיךָ וְתֵרֵד גַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:ו בְּרוֹק בָּרָק וּתְפִיצֵם שְׁלַח חִצֶּיךָ וּתְהֻמֵּם:ז שְׁלַח יָדֶיךָ מִמָּרוֹם פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִמַּיִם רַבִּים מִיַּד בְּנֵי נֵכָר:ח אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:ט אֱלֹהִים שִׁיר חָדָשׁ אָשִׁירָה לָּךְ בְּנֵבֶל עָשׂוֹר אֲזַמְּרָה לָּךְ:י הַנּוֹתֵן תְּשׁוּעָה לַמְּלָכִים הַפּוֹצֶה אֶת דָּוִד עַבְדּוֹ מֵחֶרֶב רָעָה:יא פְּצֵנִי וְהַצִּילֵנִי מִיַּד בְּנֵי נֵכָר אֲשֶׁר פִּיהֶם דִּבֶּר שָׁוְא וִימִינָם יְמִין שָׁקֶר:יב אֲשֶׁר בָּנֵינוּ כִּנְטִעִים מְגֻדָּלִים בִּנְעוּרֵיהֶם בְּנוֹתֵינוּ כְזָוִיֹּת מְחֻטָּבוֹת תַּבְנִית הֵיכָל:יג מְזָוֵינוּ מְלֵאִים מְפִיקִים מִזַּן אֶל זַן צֹאונֵנוּ מַאֲלִיפוֹת מְרֻבָּבוֹת בְּחוּצוֹתֵינוּ:יד אַלּוּפֵינוּ מְסֻבָּלִים אֵין פֶּרֶץ וְאֵין יוֹצֵאת וְאֵין צְוָחָה בִּרְחֹבֹתֵינוּ:טו אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁכָּכָה לּוֹ אַשְׁרֵי הָעָם שֶׁיֲהוָה אֱלֹהָיו: