זה הבעיה אצליהייתי שואלת שוב
ששאלתי שוב והקלו לי.... ומרגישה ממש גרוע עם זה....
אגב, מישהי סיפרה לי שצום אחד היא שתתה שיעורים, וזה היה הצום הכי קשה שהיה לה.....
(בקיצור, אל תבנו על צום קל יותר )
זה הבעיה אצליהייתי שואלת שוב
למה שאלת שוב? ומה השתנה?ששאלתי שוב והקלו לי.... ומרגישה ממש גרוע עם זה....
זה בעיה לשאול רב נוסף - את אותה שאלה הלכתיתסליחה שאני שואלת, זה רב שמבין בסוכרת? ובמיוחד סוכרת הריון? כי זה נשמע לי מפתיע לצום כרגיל אם הסוכרת לא מאוזנת. אולי כדאי לשאול רב נוסף שמבין בסוכרת ולהגיד שזו ההוראה שקיבלת?
לא האחות אמרה שאני יכולה להחליף פעם בשבוע.אפשר שם של רב שמבין בסכרת?
ואגב, אני מנסה להתאמן עם הפריסטייל. המחטים (התכלת) הם גם חד פעמיים? האריזה הגיעה עם איזה 10, הייתי אמורה לרכוש עוד?
הוא אמר לך לבדוק אם את לא מרגישה טוב לראות אם זה לא נפילת סוכר?זה בעיה לשאול רב נוסף - את אותה שאלה הלכתית
בעלי שאל את הרב שאותו אנחנו שואלים תמיד
והתגובות פה רק מתסכלות אותי, אני כ"כ לחוצה מהצום הזה, גם ככה אני צמה ממש גרוע.
אז אני כן חושבת שכדאי להתייעץ עם רב אחר.לא. לא אמר כלום
לא השתנה כלוםלמה שאלת שוב? ומה השתנה?
איך אני משיגה אחות כזאת? או דיאטנית? אני במאוחדת ירושלים.לא האחות אמרה שאני יכולה להחליף פעם בשבוע.
אם אני רואה שאני דוקרת כמה פעמים ולא ממש יוצא דם, אני מחליפה.
התורים לדיאטניות הם לעוד איזה חצי שנה....איך אני משיגה אחות כזאת? או דיאטנית? אני במאוחדת ירושלים.
איפה קובעים תור? הרופאה שלי בחופש...
נראה לי שזאת המרפאה היחידה בירושלים.תודה. איפה עוד יש מרפאות סכרת? קרית יובל די רחוקה ממני אבל עדיף מכלום...
דיאטנית- בהתחלה כל שבוע- שבועיים עד שמתאזנים ומסתדרים עם התפריט.תודה. אחת לכמה זמן צריך לראות דיאטנית/רופא?
אני הולכת כל שבוע שבועייםדיאטנית- בהתחלה כל שבוע- שבועיים עד שמתאזנים ומסתדרים עם התפריט.
רופא- כתבו פה כל שבועיים, אני הולכת פעם בחודש, לא יודעת אם זה בגלל שכך נראה לו הצורך או שהוא כ"כ עמוס...
תתקשרי מחר לבית אגד להגיד שאת צריכה תור דחוף למעקב הריון בסיכון - סוכרת (מקווה שימצאו לך תור )
אני הלכתי פעם ראשונה בפרטי כי התור הפנוי היה לחודשיים קדימה.
לדיאטנית או לרופאה?אני הולכת כל שבוע שבועיים
מוזר לי נורא מה שאתן כותבות פה
זה מתסכל היטב
לרופאהלדיאטנית או לרופאה?
אצלנו עכשיו חודש אין מרפאה, ברמה האישית זה קשה לי נורא במיוחד שזה חגים ומאד קל לצאת מאיזון בשניה.
הדיאטנית סיימה את תפקידה ועוד לא מצאו מחליפה, תאמת זה בסדר כי אני גם ככה מסתדרת לבד...
עכשיו מחפשת רופא פרטי מקצועי שאפשר לסמוך עליו, אני אחרי קיסרי ומאד רוצה לידה רגילה לא מוכנה להגיע למצב שחייבים זרוז ב38, ושאין ברירה הולכים על ניתוח.
יש למשהי המלצות?
פלוטקין בשערי צדקעכשיו מחפשת רופא פרטי מקצועי שאפשר לסמוך עליו, אני אחרי קיסרי ומאד רוצה לידה רגילה לא מוכנה להגיע למצב שחייבים זרוז ב38, ושאין ברירה הולכים על ניתוח.
יש למשהי המלצות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: