הכנתי בצק לחלות, שמתי את כל החומרים ולשתי בקערה. תוך כדי הלישה (כשכבר התגבש הבצק) נזכרתי שלא הוספתי שמרים, אז הוספתי 2 כפות שמרים והמשכתי ללוש, לשתי עוד פעמים עד שהיה נראה שהכל כרגיל.
למעשה עכשיו הבצק בהתפחה כבר 45 דקות אבל כמעט ולא תפח...
יכול להיות שזה בגלל שהוספתי את השמרים אחר כך? יש מה לעשות?
למעשה עכשיו הבצק בהתפחה כבר 45 דקות אבל כמעט ולא תפח...
יכול להיות שזה בגלל שהוספתי את השמרים אחר כך? יש מה לעשות?