מ
מה עשית? ואיך יצא?בבקשה מישהי יכולה לענות לי? אני באמצע...
מה עשית? ואיך יצא?בבקשה מישהי יכולה לענות לי? אני באמצע...
מ
מה עשית? ואיך יצא?
ושוב עושה את אותה פעולה -
מחלקים את הבצק ל-8 חתיכותאפשר הסבר איך מכינים את הפסים?
את אופה את שתי התבניות ביחד?מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות
מרדדים כל חתיכה ומורחים שוקולד- מילוי כמו במתכון בשכבה לא עבה ולא דקה מידי
מגלגלים לרולדה
ומניחים בתבנית
כל עלה בנפרד עושים את אותה פעולה
עד שיש בתבנית 4 פסים מגולגלים.
חותכים את הפסים בחותכן או בסכין חדה לפרוסות קצת עבות
ומכניסים לתפיחה ולאפיה כמו בהוראות
לא להבהל! זאת עוגה הכי בסיסית ופשוטה שיש!!
בהצלחה
בנפרדאת אופה את שתי התבניות ביחד?
או כל אחת בנפרד?
עוגת שמרים מעולה וקלה לתפעול
זה מתכון מעולה לעוגת שמרים עסיסית
קלה להכנה, לא מצריכה התפחה והיא פשוט ליגת על
אז בעקבות איזה אשכול ז"ל באישון לילה שבו העליתי תמונה של העוגות שמרים
מעלה כאן לטובת כולם את המתכון בשינויים קלים מהמקור בצרוף תמונה
@הרי זהב - גם בשבילך
בקובץ המצורף - המתכון ללא שינויים שמופיעים כאן!
המתכון הבסיסי הורד מפרוג הוא של
מבית היוצר:
"ליגה אחת מעל
0548454983
התון תודות על המתכון המעולה!!!
מתכון לעוגת שמרים + טיפים
צפה בקובץ המצורף 842164
הבצק
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
4\3 כוס סוכר
4\3 1 כוסות מים פושרים
3 ביצים
1/2כפית מלח
2\1 1 כוסות שמן
המילוי:
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס קקאו (כדאי לנפות את הקקאו לפני)
2 כוסות סוכר
2\1 1 כוס מים
1 כוס שמן
1 ביצה
1/2 כוס קמח מצה
סירופ:
כדאי לעשות את הסירופ בתחילת העבודה כדי שיתקרר
למרוח על העוגה כשהיא עדיין רותחת
2\1 כוס מים רותחים
2\1 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה :מערבבים את כל החומרים של הבצק עד שנהיה בצק רך ונוח לעבודה
לא צריך להמתין שיתפח , עובדים מיד .
מחלקים את הבצק ל 8 ומרדדת עלה ושמה מילוי ושוב עושה את אותה פעולה -
מכינה 8 פסים (מקסימום 6 בתבנית שיהיה לאן לתפוח)
חותכת עם חותכן לפרוסות עבות
ומכניסה לתנור להתפחה של כ-20 דקות על חום נמוך (40-50)
מגבירה את התנור לחום גבוה ואופה עד לצבע חום יפה (יש לשים לב שהתחתית נאפתה מספיק. אם לא להנמיך ולתת עוד קצת אפיה.
כשמובן- מוציאים מהתנור ומברישים מיד בסירופ בכמות די נדיבה
זה מוסיף טעם ויופי!
בהצלחה!
[/QUOTE
נראה מעולה!
איך העוגה אחרי הקפאה?
אפשר לאפות את הגלילים בתבניות אינגליש קייק?
תודה רבה
מצטערת, רק עכשיו שמה לב לשאלתך...
שמתי מוזהבים היה מצויין.
ופעמים אחרות קמח מצה.
אני אישית שמה כוס . (ח"פ פשוטה) והמילוי נשאר רטוב ושוקולדי אך לא בורח.
מה היה מוצלח יותר פירורית זהב או קמח מצה?מצטערת, רק עכשיו שמה לב לשאלתך...
אני אישית משתמשת בכוס ח"פ פשוטה של 180 מ"ל
פירורית.מה היה מוצלח יותר פירורית זהב או קמח מצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טז
א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח: