עוגת שכבות פררו רושה---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכי קל שבעולם
אין צורך במיקסר ואין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות

הפעם בלי קשקושים וסיפורים, בואו ניגש ישר לענין שלשמו התכנסנו:
IMG_6113_800x600 (1).jpg


תבנית A4.
כוסות חד פעמיות

לבסיס:

3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 ביצה
1 כוס שמן
3 כפות סוכר

מערבבים בקערה, אין צורך במיקסר, עד שמתקבל בצק אחיד, יכול להיות טיפונת מתפורר. מהדקים בתחתית תבנית מרופדת בניר אפיה.

מלית:
1 כוס קרם פרלינה או קרם נוגט.
מורחים חצי כוס קרם פרלינה על התחתית.

שכבה כהה:
1 כוס קקאו
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח

מערבבים בקערה את הרכיבים, אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות.
יוצקים מעל הקרם פרלינה.

180° בערך חצי שעה. עד שהשכבה של השוקולד יציבה אבל לא קשה. היא צריכה להיות כמו בראוניז.

מקררים את העוגה.

מורחים חצי כוס שנשאר מקרם הפרלינה על העוגה.

ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס קרוקנט אגוזי לוז
3 כפות ריצ'

ממיסם ריצ' ושוקולד בסיר.
מערבבים עם הקרוקנט ויוצקים על העוגה.

פורסים כשהעוגה חצי קפואה בסכין חדה ולא משוננת.
IMG_6112_800x600 (1).jpg


IMG_6115_800x600 (1).jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יששששששששששששששששששששששששששששששששש


תבורכי

אה, וחבל שהפעם בלי סיפורים
לכי לכאן

יש קצת סיפור
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אם יש לי קרם נוגט לא כל כך טעים, כדאי להשתמש בו? יורגש הטעם שלו בהרכב הזה?
יש לו טעם של מרגרינה כזה...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אם יש לי קרם נוגט לא כל כך טעים, כדאי להשתמש בו? יורגש הטעם שלו בהרכב הזה?
יש לו טעם של מרגרינה כזה...
יכול להיות שיהיה בסדר.
זה לא מאוד דומיננטי בעוגה
 

שולמית רוז

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איזה כיף! תודה!
עוגה מדהימה וקלה- ממש כלבבי!
אפשר לוותר על הריץ' בשכבה למעלה? לשים מים במקום זה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לדעתי שימי שמן במקום הריץ'
בערך 3 כפות או נוגט גם ילך טוב
לריצ' יש כאן חשיבות כדי שהציפוי לא יהיה נוקשה מדי במיוחד עם הקרוקנט. אם לא יהיה ריצ' הוא ישבר בחיתוך.
אפשר שמן, אבל צריך באמת לפחות 3 כפות שמן כהמרה לריצ'. מקווה שיחתך טוב.
קרם נוגט, פחות
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ראיתי שיש כזה דבר קרם פוררה רושה מהזה ? יותר משדרג ?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ראיתי שיש כזה דבר קרם פוררה רושה מהזה ? יותר משדרג ?
הוא בעצם קרם פרלינה עם שברים של אגוזי לוז. לא יודעת אם צריך את השברים בקרם עצמו. לדעתי מה שבציפוי [הקרוקנט] מספיק.
 

רחליז

משתמש פעיל
לריצ' יש כאן חשיבות כדי שהציפוי לא יהיה נוקשה מדי במיוחד עם הקרוקנט. אם לא יהיה ריצ' הוא ישבר בחיתוך.
אפשר שמן, אבל צריך באמת לפחות 3 כפות שמן כהמרה לריצ'. מקווה שיחתך טוב.
קרם נוגט, פחות
מעניין
כתבתי נוגט כי אני בד''כ ממיסה שוקולד עם חמאת בוטנים והמרקם מדהים
בשל טעם העוגה חמאת בוטנים לא תתאים, חשבתי על נוגט
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מעניין
כתבתי נוגט כי אני בד''כ ממיסה שוקולד עם חמאת בוטנים והמרקם מדהים
בשל טעם העוגה חמאת בוטנים לא תתאים, חשבתי על נוגט
מבחינת הטעם יתאים
אבל יהיה כבר מתוק מדי, לטעמי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה