הכי קל שבעולם
אין צורך במיקסר ואין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות
הפעם בלי קשקושים וסיפורים, בואו ניגש ישר לענין שלשמו התכנסנו:
תבנית A4.
כוסות חד פעמיות
לבסיס:
3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 ביצה
1 כוס שמן
3 כפות סוכר
מערבבים בקערה, אין צורך במיקסר, עד שמתקבל בצק אחיד, יכול להיות טיפונת מתפורר. מהדקים בתחתית תבנית מרופדת בניר אפיה.
מלית:
1 כוס קרם פרלינה או קרם נוגט.
מורחים חצי כוס קרם פרלינה על התחתית.
שכבה כהה:
1 כוס קקאו
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
מערבבים בקערה את הרכיבים, אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות.
יוצקים מעל הקרם פרלינה.
180° בערך חצי שעה. עד שהשכבה של השוקולד יציבה אבל לא קשה. היא צריכה להיות כמו בראוניז.
מקררים את העוגה.
מורחים חצי כוס שנשאר מקרם הפרלינה על העוגה.
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס קרוקנט אגוזי לוז
3 כפות ריצ'
ממיסם ריצ' ושוקולד בסיר.
מערבבים עם הקרוקנט ויוצקים על העוגה.
פורסים כשהעוגה חצי קפואה בסכין חדה ולא משוננת.
אין צורך במיקסר ואין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות
הפעם בלי קשקושים וסיפורים, בואו ניגש ישר לענין שלשמו התכנסנו:
תבנית A4.
כוסות חד פעמיות
לבסיס:
3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 ביצה
1 כוס שמן
3 כפות סוכר
מערבבים בקערה, אין צורך במיקסר, עד שמתקבל בצק אחיד, יכול להיות טיפונת מתפורר. מהדקים בתחתית תבנית מרופדת בניר אפיה.
מלית:
1 כוס קרם פרלינה או קרם נוגט.
מורחים חצי כוס קרם פרלינה על התחתית.
שכבה כהה:
1 כוס קקאו
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
מערבבים בקערה את הרכיבים, אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות.
יוצקים מעל הקרם פרלינה.
180° בערך חצי שעה. עד שהשכבה של השוקולד יציבה אבל לא קשה. היא צריכה להיות כמו בראוניז.
מקררים את העוגה.
מורחים חצי כוס שנשאר מקרם הפרלינה על העוגה.
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס קרוקנט אגוזי לוז
3 כפות ריצ'
ממיסם ריצ' ושוקולד בסיר.
מערבבים עם הקרוקנט ויוצקים על העוגה.
פורסים כשהעוגה חצי קפואה בסכין חדה ולא משוננת.