כןקמח כוסמין 80%
כמו רגיל לבצק ולמילוי?
אותומוצר, שמות שוניםאיזה קרם מוצלח יותר, פרלינה או נוגט?
תוכלי אולי להעלות את המתכון בגירסת PDF
מאז השינוי של האתר ההדפסות לא יוצאות טוב , ופרוג יש לי רק במשרד לא במטבח
לדעתי יהיה חסר קצת לפחות מעל הבצק@hbecker אפשר בלי הקרם נוגט או השיני בכלל?
בטעם או שלא יראה ויעמוד טוב?לדעתי יהיה חסר קצת לפחות מעל הבצק
העני אפשר בקשה חצופה?
תוכלי אולי להעלות את המתכון בגירסת PDF
מאז השינוי של האתר ההדפסות לא יוצאות טוב , ופרוג יש לי רק במשרד לא במטבח
לא פרסמתי מתכון במרווה לצמא.זה מתכון שפירסמת לפני תקופה במרווה לצמא, או שזה משהו אחר?
נראה מהמם ומוצלח! (תכלס, זה זה המתכונים שכל עקרת בית צריכה)
יתכן שאם תוסיפי ביצה יהיה לך פחות פירורי.@hbecker
הכנתי את העוגה,
כייף להכין עוגה כל כך משובחת במהירות וזמינות
תודה.
מה שכן -
הבצק יצא ממש פרורי, הוספתי שמן,
ועדיין.
חשבתי שאחרי האפיה זה יסתדר,
אבל עדיין מתפורר
אני חושבת להוסיף פעם הבאה ביצה נוספת. יעזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ב'
ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ: