עוגת שכבות פררו רושה---

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
תודה רבה, העני!!!
הבצק למטה יצא לי מאד מאד מתפורר (כוסמין).
הכנתי כ"א מהשכבות בתוך שקית הקפאה וכך גם לא היו כלים :)
בתור ממרח שמתי ממרח פסק זמן, ובמקום ברס -כריות מפוררות גס. יצא טעים במיוחד!!!!
 

P.R.

משתמש מקצוען
ה. בקר
אשמח לדעת האם העוגה חייבת הקפאה,
או שאפשר להניח אותה במהלך השבת על השולחן,
ו"כל הרוצה יבוא ויטול".
ואם לא, אולי יש לך עוגה טובה, לא טורט פשוט,
אלא שכבות, ויותר על רמה מהפשוטות.
אבל לא מסובך להכנה,
והעיקר, שאפשר בשבת להניח על השולחן, ולא שצריך להוציא מהמקפיא וכדו'..

תודה ענקית מראש!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ה. בקר
אשמח לדעת האם העוגה חייבת הקפאה,
או שאפשר להניח אותה במהלך השבת על השולחן,
ו"כל הרוצה יבוא ויטול".
ואם לא, אולי יש לך עוגה טובה, לא טורט פשוט,
אלא שכבות, ויותר על רמה מהפשוטות.
אבל לא מסובך להכנה,
והעיקר, שאפשר בשבת להניח על השולחן, ולא שצריך להוציא מהמקפיא וכדו'..

תודה ענקית מראש!
אפשר על השולחן, אחרי קירור ראשוני ופריסה כמובן
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
@ה. בקר
אני רוצה להכין את העוגה הזו לאירוע.
האם העוגה יוצאת קצת מתפוררת? בעיקר בחלק התחתון, שהוא בצק פרורים?

שמתי לב שהרבה בצקים פריכים שהם משמן ולא מרגרינה יוצאים קצת מתפוררים.
בשביל הבית זה בסדר לי, שווה לי את הבריאות,
אבל כשאני אמורה להוציא חתיכות יפות וממונג'טות לאירוע, אני צריכה להיות בטוחה שהבצק יציב.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
אני רוצה להכין את העוגה הזו לאירוע.
האם העוגה יוצאת קצת מתפוררת? בעיקר בחלק התחתון, שהוא בצק פרורים?

שמתי לב שהרבה בצקים פריכים שהם משמן ולא מרגרינה יוצאים קצת מתפוררים.
בשביל הבית זה בסדר לי, שווה לי את הבריאות,
אבל כשאני אמורה להוציא חתיכות יפות וממונג'טות לאירוע, אני צריכה להיות בטוחה שהבצק יציב.
ממה שזכור לי ממת שהכנתי אותה הבצק לא התפורר
אם את חוששת את יכולה להמיר שמן למרגרינה- 1 מרגרינה
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ממה שזכור לי ממת שהכנתי אותה הבצק לא התפורר
אם את חוששת את יכולה להמיר שמן למרגרינה- 1 מרגרינה
תודה!
העוגה יצאה טעימה, יפה וחמודה.
היא ממש קלה ביחס לתוצאה.
באמת הבסיס עם נטיה קל להתפוררות- אפילו עם המרגרינה. אז נס שהחלפתי.
שאלה, תבנית A4 זו תבנית ענקית או גדולה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה!
העוגה יצאה טעימה, יפה וחמודה.
היא ממש קלה ביחס לתוצאה.
באמת הבסיס עם נטיה קל להתפוררות- אפילו עם המרגרינה. אז נס שהחלפתי.
שאלה, תבנית A4 זו תבנית ענקית או גדולה?
A4 זו גדולה
ההתפוררות תלויה הרבה בקמח. כל טחנת טחינה ורמת הטחינה שלה שמשפיעה על רמת איחוד החומרים
לי לא התפורר גם עם שמן. אבל אני מזהה בעין לפני האפיה בצק שיתפורר
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מענין. יצא לי ממש גבוה בגדולה.
נראה לי אפשר בכיף לעשות אותה בענקית.
ההתפוררות תלויה הרבה בקמח. כל טחנת טחינה ורמת הטחינה שלה שמשפיעה על רמת איחוד החומרים
לי לא התפורר גם עם שמן. אבל אני מזהה בעין לפני האפיה בצק שיתפורר
יש לך המלצה על קמח מסוים שפחות מתפורר?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מענין. יצא לי ממש גבוה בגדולה.
נראה לי אפשר בכיף לעשות אותה בענקית.

יש לך המלצה על קמח מסוים שפחות מתפורר?
זו עוגה בהחלט לא נמוכה.
בתבנית ענקית יצא אוי קצת מדי נמוך. יהיה קשה לשטח את כל הבצק על תחתית כל כך גדולה
אם תנסי- תעדכני.

האמת שאני לא זוכרת איזה קמח מתפורר פחות. אני לפי העין רואה בתערובת אם יתפורר או לא ואז מוסיפה קצת מים או עוד ביצה למנוע התפוררות
מתכון שמקבלים כאם הוא בד"כ אחרי כל המבדקים
 

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@ה. בקר אני ממש רוצה להכין עכשיו
יש לך אולי המלצה לעוד סוג מתכון של בצק פריך שלא יתפורר לי?
 

עדית

משתמש פעיל
@ה. בקר המדהימה!
אין לי מילים להודות לך על המתכונים הנהדרים שלך
לאחותי יש שמחה, מיד שלפתי את המתכונים ששמרתי בתיקיה והדפסתי
על העוגות שלך אני סומכת ומוכנה להכין גם אם לא ניסיתי קודם
הכנתי עוגת שכבות עם שוקולד לבן ופקאן סיני - יצא טעים כל כך, ויפה כל כך!
עוגת בוטנים, עוגת אגוזים - הכול נפלא
עם הפררו רושה הסתבכתי וזקוקה לעזרתך
המסתי 3 חבילות שוקולד עם 4.5 כפות ריצ' גולמי - ללא מים, עבור עוגה ענקית
הציפוי קצת התקשה, הוספתי עוד ריצ' ונהייתה עיסה שמתאימה יותר לכדורי שוקולד...
לא הוספתי את הקרוקנט - רוצה להכין חדש
איפה הטעות שלי? האם לנסות להמיס שוקולד עם שמן בלבד?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר המדהימה!
אין לי מילים להודות לך על המתכונים הנהדרים שלך
לאחותי יש שמחה, מיד שלפתי את המתכונים ששמרתי בתיקיה והדפסתי
על העוגות שלך אני סומכת ומוכנה להכין גם אם לא ניסיתי קודם
הכנתי עוגת שכבות עם שוקולד לבן ופקאן סיני - יצא טעים כל כך, ויפה כל כך!
עוגת בוטנים, עוגת אגוזים - הכול נפלא
עם הפררו רושה הסתבכתי וזקוקה לעזרתך
המסתי 3 חבילות שוקולד עם 4.5 כפות ריצ' גולמי - ללא מים, עבור עוגה ענקית
הציפוי קצת התקשה, הוספתי עוד ריצ' ונהייתה עיסה שמתאימה יותר לכדורי שוקולד...
לא הוספתי את הקרוקנט - רוצה להכין חדש
איפה הטעות שלי? האם לנסות להמיס שוקולד עם שמן בלבד?
כנראה היה לך מים שם אולי אפילו בסיר ההמסה אפילו אדי מים

את יכולה להמיס רק ע שן אבל זה פחות מוצלח
 

עדית

משתמש פעיל
תודה הני
אולי זה בגלל ששמתי את הריצ' אחרי השוקולד ולא הרתחתי קודם?
ויש לך רעיון מה לעשות עם עיסת השוקולד שנשארה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה הני
אולי זה בגלל ששמתי את הריצ' אחרי השוקולד ולא הרתחתי קודם?
ויש לך רעיון מה לעשות עם עיסת השוקולד שנשארה?
קודם מחממים את הריצ'

אפשר לחמם שוב ולהוסיף פירורי בסקוטים ולהכין כדורי שוקולד
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
זה אמור להיות נוזלי? עשיתי שוב
הפעם לא התקשה כל כך, אבל יצא בצורת עיסה שאפשר למרוח בידיים
הוספתי את הקרוקנט ומרחתי איכשהו
נוזלי....
נראה לי שמשהו בריצ' שלך לא טוב
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה