המטבח של סימא
משתמש מקצוען
עוגה כמו שהסבתות שלנו היו מכינות בכל יום חמישי
יום רק את צורת הקליעה והמילוי, מחר בע"ה את המרכיבים.
מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומורחים שכבה אחת של המילוי:
מקפלים את הבצק מארבע כיוונים כמו מעטפה/ריבוע
את הריבוע שקיבלנו מרדדים שוב לעלה גדול
עכשיו מורחים שוב מילוי על העלה, אפשר שוב אותו מילוי ואפשר ריבת חלב או נוטלה או כל קרם אחר:
מגלגלים את הבצק לעלה ארוך:
יום רק את צורת הקליעה והמילוי, מחר בע"ה את המרכיבים.
מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומורחים שכבה אחת של המילוי:
מקפלים את הבצק מארבע כיוונים כמו מעטפה/ריבוע
את הריבוע שקיבלנו מרדדים שוב לעלה גדול
עכשיו מורחים שוב מילוי על העלה, אפשר שוב אותו מילוי ואפשר ריבת חלב או נוטלה או כל קרם אחר:
מגלגלים את הבצק לעלה ארוך: