אז את עוגת המספרים הקלאסית כולם כבר מכירים ואוהבים.
הבעיה היא שאצלנו בצק שקדים פריך + שמנת מתוקה זה לא להיט גדול.
חיפשתי וריאציה אחרת, ומצאתי מתכון של קרין גורן.
יצא פשוט טעים! (ומקווה שגם יפה, בכל זאת פעם ראשונה שהכנתי ).
בצק פריך שוקולדי שממש קל לעבוד איתו, וקרם גבינת שמנת. מזכיר בטעם קצת עוגת גבינת שמנת עם בסיס כהה.
חשבתי לשתף, אם יש עוד מישהי שמעוניינת בגיוון.
אז פה המתכון:
הכנתי חצי כמות, כי קיצרתי את הדרך וחיברתי את שתי הספרות ביחד, כך ששתיהן נכנסו בA4. המטרה הייתה שבמקום לייצר 4 עוגות אכין רק 2.
ויתרתי על הממרח בטעם אגוזי לוז, ויצא מצוין בלי.
ובסרטון יש כמה טיפים שלא כתובים במתכון עצמו.
וזו העוגה שיצאה לי:
הבעיה היא שאצלנו בצק שקדים פריך + שמנת מתוקה זה לא להיט גדול.
חיפשתי וריאציה אחרת, ומצאתי מתכון של קרין גורן.
יצא פשוט טעים! (ומקווה שגם יפה, בכל זאת פעם ראשונה שהכנתי ).
בצק פריך שוקולדי שממש קל לעבוד איתו, וקרם גבינת שמנת. מזכיר בטעם קצת עוגת גבינת שמנת עם בסיס כהה.
חשבתי לשתף, אם יש עוד מישהי שמעוניינת בגיוון.
אז פה המתכון:
עוגת מספרים – הגרסה השוקולדית קרין גורן – קרין גורן
www.carine.co.il
ויתרתי על הממרח בטעם אגוזי לוז, ויצא מצוין בלי.
ובסרטון יש כמה טיפים שלא כתובים במתכון עצמו.
וזו העוגה שיצאה לי: