שלש קערות:
קערה ראשונה:
- כוס קמח מצה (לא חייב טחון דק)
- אבקת אפייה
- סוכר וניל
- חצי כוס סוכר
לערבב הכל.
קערה שנייה:
- 4 חלמונים
- חצי כוס שמן (עדיף שמן קנולה, אפשר גם שמן אגוזים)
- כוס תפוזים
לערבב הכל.
קערה שלישית:
- 4 חלבונים
- חצי כוס סוכר
להקציף.
לאחר שהקצף מוכן (לא מחליק) להוסיף את הקערה השנייה ולערבב בעדינות (כדי שהקצף לא יישבר), ולהוסיף את הקערה הראשונה ולערבב (שוב בעדינות).
לפזר מה שאוהבים (קקאו, קינמון, שוקולד צ'יפס ועוד כיד הדמיון)
אפייה:
2 תבניות אינגליש קייק למשך 25 דקות על חום 180 מעלות על אוורור.
מועדים לשמחה!
קערה ראשונה:
- כוס קמח מצה (לא חייב טחון דק)
- אבקת אפייה
- סוכר וניל
- חצי כוס סוכר
לערבב הכל.
קערה שנייה:
- 4 חלמונים
- חצי כוס שמן (עדיף שמן קנולה, אפשר גם שמן אגוזים)
- כוס תפוזים
לערבב הכל.
קערה שלישית:
- 4 חלבונים
- חצי כוס סוכר
להקציף.
לאחר שהקצף מוכן (לא מחליק) להוסיף את הקערה השנייה ולערבב בעדינות (כדי שהקצף לא יישבר), ולהוסיף את הקערה הראשונה ולערבב (שוב בעדינות).
לפזר מה שאוהבים (קקאו, קינמון, שוקולד צ'יפס ועוד כיד הדמיון)
אפייה:
2 תבניות אינגליש קייק למשך 25 דקות על חום 180 מעלות על אוורור.
מועדים לשמחה!