free
מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
•
קל להכנה, ויוצא מדהים!!!
לבסיס:
1 פס פתי בר - לפורר
1/2 מרגרינה - להמיס,לערבב עם הביסקויטים ולשטוח בתבנית.
למלית:
1 ק"ג גבינה
6 ביצים
1+1/2 כוס סוכר
1 פודינג
לערבב, לשפוך על הבסיס ולאפות כשעה.
לציפוי:
3 מכלי שמנת חמוצה
6 כפות סוכר
לערבב, לשטוח על העוגה, ולאפות עוד כמה דקות.
לבסיס:
1 פס פתי בר - לפורר
1/2 מרגרינה - להמיס,לערבב עם הביסקויטים ולשטוח בתבנית.
למלית:
1 ק"ג גבינה
6 ביצים
1+1/2 כוס סוכר
1 פודינג
לערבב, לשפוך על הבסיס ולאפות כשעה.
לציפוי:
3 מכלי שמנת חמוצה
6 כפות סוכר
לערבב, לשטוח על העוגה, ולאפות עוד כמה דקות.