חלבי עוגת גבינה ושוקולד

qa123

משתמש מקצוען
מאד אוהבים אצלי את השילוב ..
מחפשת מתכון ממש שווה אבל לא מסובך ..
תודה רבה
 

הארז

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
משהו שווה באמת: (לא מסובך, אבל קצת מורכב)

ואחד יותר פשוט, אבל גם טעים מאד:
 

דפה

משתמש מקצוען
של בלבוחי מומלץ!!!
 

נעליים

משתמש מקצוען
@חדוי כנרת @Sped

עוגת גבינה שיש
מתאים לתבנית קפיץ עגול

בסיס
2.5 כסות ביסקויט טחונים ו50 ג' חמאה מומסת

עוגה
750 ג' גבינה
2 שמנת חמוצה
3 ביצים
1 כף קמח
2 כפיות תמצית וניל
1 ורבע כוסות סוכר, להוריד 2 כוסות
ואת השאר להכניס לתבנית

להמיס 150 ג' שוקולד מריר לערבב עם ה2 כוסות שהורידו
לערבב כמו שיש
אפיה בערך שעה 180 מ'

בהצלחה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
משהו שווה באמת: (לא מסובך, אבל קצת מורכב)
הכנתי את זו היום
הכפלתי כמויות לתבנית תנור

מוצלחת ביותר!

המרתי יוגורט לשמנת חמומה כי זה שהיה לי.
יצא ממש טוב גם כך.
הוספתי עוד טיפה סוכר בגלל השמנת החמוצה
 

נחמי מן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי את זו היום
הכפלתי כמויות לתבנית תנור

מוצלחת ביותר!

המרתי יוגורט לשמנת חמומה כי זה שהיה לי.
יצא ממש טוב גם כך.
הוספתי עוד טיפה סוכר בגלל השמנת החמוצה
כוסות חד"פ?
אני כמעט תמיד נמנעת מלהכין מתכונים מהרשת כי לא מצוין גודל כוס...
 

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כוסות חד"פ?
אני כמעט תמיד נמנעת מלהכין מתכונים מהרשת כי לא מצוין גודל כוס...
בכל אתר כתוב מה הגודל כוס. ברשת זה ע"פ רוב 240 מ"ל.
המתכון הזה של ניקי - וגם אצלה כוסות זה 240 מל
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
הכנתי את זו היום
הכפלתי כמויות לתבנית תנור

מוצלחת ביותר!

המרתי יוגורט לשמנת חמומה כי זה שהיה לי.
יצא ממש טוב גם כך.
הוספתי עוד טיפה סוכר בגלל השמנת החמוצה
איזה כיף.
הצלחתי לתת להעני מתכון!

זו באמת אחת השוות.
 

שבש

משתמש פעיל
משהו שווה באמת: (לא מסובך, אבל קצת מורכב)

הכנתי בהמלצתך...
וואו כמה שזה טעים!! תרוצו להכין :)
 

רותי חנה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים

בראוניז גבינה- של קרין גורן- מומלץ מאודדד

לתערובת גבינה

לבראוניז


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
  2. מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
  3. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
  5. מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.
  6. בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
  7. אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
  8. מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
  9. שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
בהצלחה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

חיבורים • אתגר 18

לוח מודעות

למעלה