מתכון כבר יש.
בחוברת.
שמרים.
אבל ההכנה כאן פשוטה.
ואין כמו מאפה בוקר.
למי שמפרגן לעצמו דבר כזה...
איך מכינים?
מרדדים בצק לעלה גדול ודק. בערך 60 ס"מ רוחב, 40 ס"מ אורך
מורחים מלית.
אני מרססת שמן ומפזרת בנדיבות קקאו+סוכר+אבקת נוגט
חותכים את העלה למשולשים.
אני חותכת בגלגלת פיצה. נחתך הכי טוב לדעתי
מגלגלים מהקצה הרחב תוך כדי מתיחה של הבצק לצדדים.
משטחים מעט את הרוגלע שהתקבל ומעגלים את קצותיו.
מתפיחים 20 דקות
מושחים בביצה טרופה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה נאה.
אפשר למרוח בסירופ סוכר
בחוברת.
שמרים.
אבל ההכנה כאן פשוטה.
ואין כמו מאפה בוקר.
למי שמפרגן לעצמו דבר כזה...
איך מכינים?
מרדדים בצק לעלה גדול ודק. בערך 60 ס"מ רוחב, 40 ס"מ אורך
מורחים מלית.
אני מרססת שמן ומפזרת בנדיבות קקאו+סוכר+אבקת נוגט
חותכים את העלה למשולשים.
אני חותכת בגלגלת פיצה. נחתך הכי טוב לדעתי
מגלגלים מהקצה הרחב תוך כדי מתיחה של הבצק לצדדים.
משטחים מעט את הרוגלע שהתקבל ומעגלים את קצותיו.
מתפיחים 20 דקות
מושחים בביצה טרופה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה נאה.
אפשר למרוח בסירופ סוכר