קראנצ'יות
כיפייות
יפות
טעימות
מה עוד צריך?
האמת-
צריך מעט מאוד רכיבים
והכנה ב-2 דקות ממש
אפילו מיקסר לא צריך
כמות- כ-30 עוגיות קטנות.
450 גרם שקד מולבן פרוס
1 ו 3/4 כוסות אבקת סוכר
3 חלבונים
שוקולד לקישוט- לא חובה
מערבבים את כל הרכיבים בקערה עם כף עד שמתקבל תערובת דביקה של שקדים
בעזרת 2 כפיות מניחים תלוליות קטנות של התערובת בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקו להשחמה קלה.
מקררים. עדיף במקרר.
מחלצים רק אחרי קירור מוחלט. הבסיס מעט דביק.
אם רוצים- ממיסים 150 גרם שוקולד מריר עם כף שן וטובלים בסיס כל עוגיה בשוקולד. מניחין הפוך ליבוש.
מאחסנים בקופסא אטומה ליומיים או בהקפאה.