• פרוג למען העצמאים!

    כפורום העצמאים והעסקים הקטנים המוביל בציבור החרדי, אתר פרוג נרתם לעזרתכם. בעקבות התפשטות נגיף הקורונה והשפעתו על המשק, נגרמים נזקים כלכליים לעצמאים רבים אשר מתמודדים עם מחסור בלקוחות. לכן החלטנו להושיט לכם יד ואנו מעניקים לכם, חברי האתר היקרים, את מערכת הפרסום העצמאית שלנו ב30% הנחה!!!

    למימוש ההטבה, אין צורך בהקלדת קוד קופון, פשוט פרסמו!

    לתשומת לב! המבצע עד חג הפסח

    למעבר ליצירת קמפיין >>>
     
    להתייעצות ועזרה בין חברי הפורום >>>
     
    לחבילת פוש לעסקים לחץ כאן >>>
     

עוגיות מוצלחות - יש לכן מתכונים?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עוגיות שוקוצ'יפס רכות
עוגיות קוואקר ושוקוצ'יפס
עוגיות רעידת אדמה (שוקולד בציפוי אבקת סוכר)
עוגיות חמאת בוטנים
עוגיות קינמון
עוגיות שוקולד רכות
"עוגיות" שוקו וחמאת בוטנים ללא אפיה
עוגיות פרסה
ביסקוטי

הכל בלי מרגרינה.
למה להעלות מתכון?
 

חדוי כנרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגיות שוקוצ'יפס רכות
עוגיות קוואקר ושוקוצ'יפס
עוגיות רעידת אדמה (שוקולד בציפוי אבקת סוכר)
עוגיות חמאת בוטנים
עוגיות קינמון
עוגיות שוקולד רכות
"עוגיות" שוקו וחמאת בוטנים ללא אפיה
עוגיות פרסה
ביסקוטי

הכל בלי מרגרינה.
למה להעלות מתכון?
למתכונים שלך אשמח לכל מה שתוכלי להעלות
תודה מראש
 

Brachad

משתמש פעיל
עוגיות שוקוצ'יפס רכות
עוגיות קוואקר ושוקוצ'יפס
עוגיות רעידת אדמה (שוקולד בציפוי אבקת סוכר)
עוגיות חמאת בוטנים
עוגיות קינמון
עוגיות שוקולד רכות
"עוגיות" שוקו וחמאת בוטנים ללא אפיה
עוגיות פרסה
ביסקוטי

הכל בלי מרגרינה.
למה להעלות מתכון?
לעוגיות רעידת אדמה, קינמון, פרסה?, ביסקוטי?
תודה
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי כעת
קלות קלות וטעימות!!
לפי מתכון של קלרינט לבצק מספרים..

200 גרם מחמאה
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם אבקת סוכר
סוכר וניל 1
ביצה 1
2.5 כוסות קמח.

לעבד לבצק רך ונעים, חצי שעה במקרר ולתנור.
אפיתי כ 10 דק.

משובח!!
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
למתכונים שלך אשמח לכל מה שתוכלי להעלות
תודה מראש
לעוגיות רעידת אדמה, קינמון, פרסה?, ביסקוטי?
תודה
כמובן שהמתכונים לא שלי אלא מועתקים מאמא, סבתא, אחות, מגזינים ועוד.

עוגיות פרסה (כמות די גדולה):
1 כוס סוכר
קצת פחות מ 1/2 כוס שמן
כפית תמצית ווניל
2 ביצים
2 כפות מיץ תפוזים (או כל מיץ אחר או מים. שימו לב בתשעת הימים לא לשים מיץ ענבים)
2 כפות מיץ לימון
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה

לשים את כל החומרים לבצק. מקררים שעה
יוצרים נקניקים קטנים (אורך 8-10 ס"מ, עובי 1 ס"מ) ומניחים על התבנית בצורת פרסה.
אופים בחום 170 מעלות 15 דקות
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עוגיות רעידת אדמה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כפית ווניל
1/2 כוס שמן
1 כוס קקאו
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה

מערבבים לעיסה. מקפיאים לשעתיים (אפשר לחלק ל2 ולהקפיא לפחות זמן)
יוצרים כדורים ומגלגלים באבקת סוכר. בין לבין מחזירים את העיסה למקפיא
אופים 10 דקות בחום 180 מעלות.
העוגיות משטחות באפיה. ככל שהעיסה קרה יותר כשמכניסים לתנור, הם ישתטחו פחות.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עוגיות קינמון
3/4 כוס שמן
1/2 1 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 2 כוס קמח
1 כפית סודה לשתיה

מערבבים לעיסה. יוצרים כדורים ומגלגלים בתערובת של:
2 כפות קינמון
1/2 2 כפות סוכר

אם העיסה דביקה מידי- מקררים אותה.

אופים 8-10 דקות בחום 175 מעלות
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
ביסקוטי אגוזים ופירות / אפרת ליבפרוינד (אבל זה לא מסובך) + שינויים קלים
3/4 2 כוסות קמח מלא (או שילוב כוסמין ומלא)
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
3 ביצים
כפית תמצית וניל
1/4 1 כוס סוכר חום בהיר
1 כף מים
1 כף מיץ לימון
1/2 1 כוסות אגוזים (שקדים, מלך, לוז, פיסטוק או שילוב).
1 כוס פירות יבשים חתוכים (אני שמה בד"כ חמוציות-הכי קל, או תמרים חתוכים, או שילוב)

מערבבים נוזלים, מוסיפים חומרים יבשים ובסוף את האגוזים והפירות.
יוצרים 2 גלילים מהעיסה ומניחים על תבנית מרופדת עם מרחק ביניהם
אופים 30 דקות בחום 180
מוציאים ומקררים לטמפ' החדר.
פורסים לעובי 1 ס"מ (בסכין לחם משוננת) ומשכיבים את הפרוסות על תבנית
אופים את הפרוסות 15 ד' בחום 140 מעלות

ביסקוטי פשוט

1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 שקיק סוכר וניל
2 כוסות קמח
שקיק אבקת אפיה (1 כף)
1/2-3/4 כוס שוקו צ'יפס או אגוזים

יוצרים עיסה מהכל.
יוצרים 2 גלילים מהעיסה ומניחים על תבנית מרופדת עם מרחק ביניהם
אופים 30 דקות בחום 180
מוציאים ומקררים לטמפ' החדר.
פורסים לעובי 1 ס"מ (בסכין לחם משוננת) ומשכיבים את הפרוסות על תבנית
אופים את הפרוסות 15 ד' בחום 160 מעלות
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
1 כוס שמן
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 ביצים
1 כפית וניל
1/4 2 כוס קמח
1 כפית סודה לשתיה
2 כוסות שוקולד צ'יפס

מערבבים הכל חוץ מהקמח ואבקת אפיה, מוסיפים גם אותם ואת השוקוצ'יפס.
יוצרים עיגולים ואופים 9-10 ד' בחום 175. העוגיות לא משתטחות הרבה.

אפשר לגוון עם פודינג שוקולד לעוגיות כהות, או פודינג ריבת חלב לטעם אחר.
לשמחות אפשר להכין פעם אחת וניל עם שוקוצ'יפס ופעם אחת הפוך- פודינג שוקולד עם שוקוצ'יפס לבן. מכינים עוגיות קטנטנות ומערבבים ביניהם. יוצא מאד חמוד.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עוגיות/ כדורי פאדג' טעימים ללא אפיה אבל עם בישול:
להרתיח בסיר קטן עד להמסה:
1 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1/4 כוס חלב/מים
כף וחצי שמן (יותר טעים: 2 כפות חמאה)

להוריד מהאש ולהוסיף:
1/4 כוס חמאת בוטנים, עדיף עם חתיכות
כוס וחצי קוואקר אינסטנט

ליצור כדורים (אחרי השהיה של כמה דקות העיסה מתגבשת)
אם אין זמן- אפשר לשטח בתבנית (ממלא בערך חצי תבנית A4ׂׂׂ) ולחתוך לריבועים

להגשה מכובדת לשמחה:
אפשר לטבול בשוקולד מומס
או בטבלת קליק מומס עם שוקולד רגיל (טבלה+טבלה) לציפוי קראנצ'
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמובן שהמתכונים לא שלי אלא מועתקים מאמא, סבתא, אחות, מגזינים ועוד.

עוגיות פרסה (כמות די גדולה):
1 כוס סוכר
קצת פחות מ 1/2 כוס שמן
כפית תמצית ווניל
2 ביצים
2 כפות מיץ תפוזים (או כל מיץ אחר או מים. שימו לב בתשעת הימים לא לשים מיץ ענבים)
2 כפות מיץ לימון
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה

לשים את כל החומרים לבצק. מקררים שעה
יוצרים נקניקים קטנים (אורך 8-10 ס"מ, עובי 1 ס"מ) ומניחים על התבנית בצורת פרסה.
אופים בחום 170 מעלות 15 דקות
מכירה את זה עם שקדים טחונים. חייבת לנסות (גם חסכוני וגם בלי מרגרינה). מומלץ לטבול חצי עוגיה בשוקולד מריר מומס.
 

גילול

משתמש מקצוען
עוגיות רעידת אדמה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כפית ווניל
1/2 כוס שמן
1 כוס קקאו
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה

מערבבים לעיסה. מקפיאים לשעתיים (אפשר לחלק ל2 ולהקפיא לפחות זמן)
יוצרים כדורים ומגלגלים באבקת סוכר. בין לבין מחזירים את העיסה למקפיא
אופים 10 דקות בחום 180 מעלות.
העוגיות משטחות באפיה. ככל שהעיסה קרה יותר כשמכניסים לתנור, הם ישתטחו פחות.
מתכון מעולההה!!!
אני מוסיפה גם קצת שוקוציפס
משדרג עוד קצת...
 

teacher

משתמש מקצוען
עוגיות/ כדורי פאדג' טעימים ללא אפיה אבל עם בישול:
להרתיח בסיר קטן עד להמסה:
1 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1/4 כוס חלב/מים
כף וחצי שמן (יותר טעים: 2 כפות חמאה)

להוריד מהאש ולהוסיף:
1/4 כוס חמאת בוטנים, עדיף עם חתיכות
כוס וחצי קוואקר אינסטנט

ליצור כדורים (אחרי השהיה של כמה דקות העיסה מתגבשת)
אם אין זמן- אפשר לשטח בתבנית (ממלא בערך חצי תבנית A4ׂׂׂ) ולחתוך לריבועים

להגשה מכובדת לשמחה:
אפשר לטבול בשוקולד מומס
או בטבלת קליק מומס עם שוקולד רגיל (טבלה+טבלה) לציפוי קראנצ'
הכנתי עכשיו
יצא פצצה!!!!!
אין כמוך!!
תמשיכי להביא לנו כאלו מתכונים קלים וטעימים!!!!!!
שבת שלום!!
 

Chasdei hashem

משתמש פעיל
עוגיות/ כדורי פאדג' טעימים ללא אפיה אבל עם בישול:
להרתיח בסיר קטן עד להמסה:
1 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1/4 כוס חלב/מים
כף וחצי שמן (יותר טעים: 2 כפות חמאה)

להוריד מהאש ולהוסיף:
1/4 כוס חמאת בוטנים, עדיף עם חתיכות
כוס וחצי קוואקר אינסטנט

ליצור כדורים (אחרי השהיה של כמה דקות העיסה מתגבשת)
אם אין זמן- אפשר לשטח בתבנית (ממלא בערך חצי תבנית A4ׂׂׂ) ולחתוך לריבועים

להגשה מכובדת לשמחה:
אפשר לטבול בשוקולד מומס
או בטבלת קליק מומס עם שוקולד רגיל (טבלה+טבלה) לציפוי קראנצ'
כל המתכונים זה כוס חד פעמית או מדידה?

המון תודה
 

לוח דרושים

למעלה