עוגות מעוצבות

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
איזה אשכול מדהים ומעורר השראה!
עשיתם לי חשק להכין עוגה יפה :)
הלכתי לקנות חומרים ויש לי כמה שאלות,
1. קניתי את הסכין שאיתה מורחים את הקרם- קניתי של אורך 20 סמ ואני רואה בסרטונים שמשתמשים ביותר קטן, מה אתן ממליצות?
2.אני רוצה להוסיף לקצפת מחית נוגט, יש לכן המלצות איך לעשות את זה נכון? שלא יהרוס את הקצפת, שיהיה מספיק עם נוכחות גם מבחינת טעם וגם מבחינת צבע
קודם כל בהצלחה!
עכשיו לשאלותייך
1. זה לא אמור להיות בעיה אפשר עם כל גודל
הכי נח זה עם קלף פלסטיק או ברזל להרטיב קצת במים ולהחליק (-ראיתי שיש כאלו שעושים את זה אפילו אם קלף של משחק לא ניסיתי ולא יודעת אם זה יעבוד.)
2. תקציפי את הקצפת עם פודינג וניל שתהיה יציבה - תקציפי עד שהמרקם לא ממש יהיה קצפת ואז תוסיפי את המחית כמה שנראה לך ותמשיכי להקציף עד שהקצפת תהיה יציבה.
שוב בהצלחה ונשמח לראות מה יצא
 

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
קודם כל בהצלחה!
עכשיו לשאלותייך
1. זה לא אמור להיות בעיה אפשר עם כל גודל
הכי נח זה עם קלף פלסטיק או ברזל להרטיב קצת במים ולהחליק (-ראיתי שיש כאלו שעושים את זה אפילו אם קלף של משחק לא ניסיתי ולא יודעת אם זה יעבוד.)
2. תקציפי את הקצפת עם פודינג וניל שתהיה יציבה - תקציפי עד שהמרקם לא ממש יהיה קצפת ואז תוסיפי את המחית כמה שנראה לך ותמשיכי להקציף עד שהקצפת תהיה יציבה.
שוב בהצלחה ונשמח לראות מה יצא
תודה רבה!
קניתי גם קלף וגם סכין, אחד משתיהם מיותר? היה נראה לי שצריך קלף לצדדים וסכין ללמעלה כי היה נראה לי שכדאי אורך 20 שיכסה את כל הקוטר של העוגה אבל אחרי שצפיתי בסרטונים חששתי שזה מידי ארוך ולא פרקטי לכן אני תוהה מה נח אצלכן בשימוש שוטף?
לגבי הקצפת, שבוע שעבר ניסיתי את זה עם קצפת חלבית וזה יצא על הפנים, כלומר טעים וזה אבל הלך כל הנפח וגם נהרס מהיציבות אולי כי זה היה חלבי? הקצפתי את השמנת, הוספתי פודינג ואז את הקרם והכל על המהירות הגבוהה
עשיתי עוגת מספרים וזה הספיק רק לשכבה אחת במקום לשתים ואז עשיתי עוד נגלה ששוב נהרסה למרות שניסיתי יותר לתת לזה להתנפח.. אם מישהי יודעת איך נכון לעשות את זה בחלבי אני אשמח לדעת
חברה אמרה לי אולי להוסיף ידנית אבל זה די מתיש, בקצפת רגילה זה אמור להיות בסדר עם ההקצפה? או להנמיך מהירות?
העיקר יצאה עוגה טעימההה
IMG_1468.JPG
 

סקרנית לדעת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה בדיוק מה שהסברתי :)
היי תקשיבי עוגות מהממות
איך את עושה מספרים שוקולד מריר רגיל?
התנסית בצימקאו? אני מתלבטת מה עדיף
מענין אותי גם באיזה קצפת את משתמשת ?
קיצור יש לך ידיים!!!!!!!!!
 

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
תודה רבה!
קניתי גם קלף וגם סכין, אחד משתיהם מיותר? היה נראה לי שצריך קלף לצדדים וסכין ללמעלה כי היה נראה לי שכדאי אורך 20 שיכסה את כל הקוטר של העוגה אבל אחרי שצפיתי בסרטונים חששתי שזה מידי ארוך ולא פרקטי לכן אני תוהה מה נח אצלכן בשימוש שוטף?
לגבי הקצפת, שבוע שעבר ניסיתי את זה עם קצפת חלבית וזה יצא על הפנים, כלומר טעים וזה אבל הלך כל הנפח וגם נהרס מהיציבות אולי כי זה היה חלבי? הקצפתי את השמנת, הוספתי פודינג ואז את הקרם והכל על המהירות הגבוהה
עשיתי עוגת מספרים וזה הספיק רק לשכבה אחת במקום לשתים ואז עשיתי עוד נגלה ששוב נהרסה למרות שניסיתי יותר לתת לזה להתנפח.. אם מישהי יודעת איך נכון לעשות את זה בחלבי אני אשמח לדעת
חברה אמרה לי אולי להוסיף ידנית אבל זה די מתיש, בקצפת רגילה זה אמור להיות בסדר עם ההקצפה? או להנמיך מהירות?
העיקר יצאה עוגה טעימההה
אני עושה גם למעלה עם קלף זה פשוט הכי נח לי
תנסי תראי מה נח לך
ולגבי הקצפת מניסיון שלי שמנת פחות יציבה ואם את רוצה משהו יציב אז זה קצפת פרווה ולה אני מוסיפה מחיות ויוצא טוב ויציב.
והעוגה נראית ממש טוב! מגרה ממש!!
 

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים

elishir

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
היי תקשיבי עוגות מהממות
איך את עושה מספרים שוקולד מריר רגיל?
התנסית בצימקאו? אני מתלבטת מה עדיף
מענין אותי גם באיזה קצפת את משתמשת ?
קיצור יש לך ידיים!!!!!!!!!
תודה!
מספרים ואותיותית לקישוט הכי טוב צמקאו שלא יתנמס
קצפת אני משתמשת ב’גלידן’
 

פירוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
העוגה עגולה- תבנית חד פעמית הכי גדולה שיש
עשיתי 3 שכבות של עוגה
ביניהם יש קרם רוזמרי (קנוי) ושכבה דקה של קצפת
 

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
מהממם!!
חייבת לדעת אחת ולתמיד
איך יוצא כזה גובה?
כמה עוגות אחת על השניה?
תבנית מיוחדת?
אני עושה כמה עוגות אחת על השניה וביניהם קצפת
וכמות העוגות תלוי בגובה שאני רוצה
הכי גבוה שהיה לי זה שבע עוגות
 

פירוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו מהמם! מה שמת בציפוי? ואיך הוספת את זה שלא יהרוס את הקצף?
מעל העוגה-גאנש שוקולד חלבי
מסביב- זילפתי את השוקולד ,
(ממיסים בשקית שוקולד +קצת ריץ, עושים חור קטן ממש בקצה ומזלפים)
למה שהקצפת תהרס?
תאמת- שאין לי טכניקות או משהו
אף פעם לא למדתי את זה...
 

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מעל העוגה-גאנש שוקולד חלבי
מסביב- זילפתי את השוקולד ,
(ממיסים בשקית שוקולד +קצת ריץ, עושים חור קטן ממש בקצה ומזלפים)
למה שהקצפת תהרס?
תאמת- שאין לי טכניקות או משהו
אף פעם לא למדתי את זה...
הקצפת עצמה- הוספת לה גנאש?
בלי טכניקות פשוט כמו שכתבתי שהתפשל לי לכן אני שואלת
תוך כדי הקצפה? הנמכת מהירות? או ידנית?
 

פירוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הקצפת שאיתה ציפיתי את העוגה וממנה השתמשתי בין השכבות -מורכבת מרי'ץ + פודינג שוקולד מריר
שושני הקצפת (או איך שקוראים להם) מסביב לעוגה למעלה ולמטה- רי'ץ +פודינג וניל
קרם רוזמרי- בין השכבות (קנוי)
שכבת שוקולד עליונה+ זילופים בצדדים- גאנש שוקולד חלבי משובח
משולשי שוקולד לקישוט- המסתי שוקולד עם קצת שמן, שפכתי על צלחת, זרקתי מהר סוכריות זהב גדולות,
הקשתי דקה שתיים וחרצתי את המשולשים, הכנסתי לכמה דקות למקפיא ושחררתי אותם.
 

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
את מתכוונת תבנית שנקראת סיר חד"פ?
לא
יש לי רינג והוא נפתח לאיזה גודל שאני רוצה
בדרך כלל אני עושה או 24 או 22 על מתכון של 26 כך העוגות יוצאות יותר גבוהות
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב חַלְּצֵנִי יְהוָה מֵאָדָם רָע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי:ג אֲשֶׁר חָשְׁבוּ רָעוֹת בְּלֵב כָּל יוֹם יָגוּרוּ מִלְחָמוֹת:ד שָׁנֲנוּ לְשׁוֹנָם כְּמוֹ נָחָשׁ חֲמַת עַכְשׁוּב תַּחַת שְׂפָתֵימוֹ סֶלָה:ה שָׁמְרֵנִי יְהוָה מִידֵי רָשָׁע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי אֲשֶׁר חָשְׁבוּ לִדְחוֹת פְּעָמָי:ו טָמְנוּ גֵאִים פַּח לִי וַחֲבָלִים פָּרְשׂוּ רֶשֶׁת לְיַד מַעְגָּל מֹקְשִׁים שָׁתוּ לִי סֶלָה:ז אָמַרְתִּי לַיהוָה אֵלִי אָתָּה הַאֲזִינָה יְהוָה קוֹל תַּחֲנוּנָי:ח יְהוִֹה אֲדֹנָי עֹז יְשׁוּעָתִי סַכֹּתָה לְרֹאשִׁי בְּיוֹם נָשֶׁק:ט אַל תִּתֵּן יְהוָה מַאֲוַיֵּי רָשָׁע זְמָמוֹ אַל תָּפֵק יָרוּמוּ סֶלָה:י רֹאשׁ מְסִבָּי עֲמַל שְׂפָתֵימוֹ (יכסומו) יְכַסֵּמוֹ:יא (ימיטו) יִמּוֹטוּ עֲלֵיהֶם גֶּחָלִים בָּאֵשׁ יַפִּלֵם בְּמַהֲמֹרוֹת בַּל יָקוּמוּ:יב אִישׁ לָשׁוֹן בַּל יִכּוֹן בָּאָרֶץ אִישׁ חָמָס רָע יְצוּדֶנּוּ לְמַדְחֵפֹת:יג (ידעת) יָדַעְתִּי כִּי יַעֲשֶׂה יְהוָה דִּין עָנִי מִשְׁפַּט אֶבְיֹנִים:יד אַךְ צַדִּיקִים יוֹדוּ לִשְׁמֶךָ יֵשְׁבוּ יְשָׁרִים אֶת פָּנֶיךָ:
נקרא  10  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה