מתכון עוגות יפות וקלות

הנושא בפורום 'איש את רעהו' פורסם ע"י rivi y, ‏19/5/19.

  1. אסתי אחת

    אסתי אחת משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏27/8/17
    הודעות:
    209
    תודות :
    1,936
    נקודות:
    149
    נערך לאחרונה ב: ‏19/5/19
    פשוט, ג.ח, עצמאית ומשתמש נוסף מודים על התגובה.
  2. אוריגמי

    אוריגמי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏7/8/18
    הודעות:
    363
    תודות :
    4,418
    נקודות:
    149
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים, אוריגמי
    מיקום:
    ירושלים
    ריבועי גרנולה (אבל אל תתפתו לחשוב שזה בריא...)
    להרתיח:
    1/2 כוס שמן
    1 כף דבש
    1/2 כפית סודה לשתיה
    2 כפות מים רותחים

    להוסיף לסיר ולערבב בכף:
    1 כוס קוואקר (אינסטנט)
    1/2 1 כוס קמח
    3/4 כוס סוכר
    1 כוס קוקוס טחון

    לערבב ולהדק בתבנית A4
    לאפות בחום 150 20 דקות. לחתוך כשעדיין חם.

    אפשר לקשט בזילוף קויי שוקולד דקים באלכסון
     
    חדוי כנרת ו-משתמשת פרוג מודים על התגובה.
  3. יויו שר

    יויו שר משתמש חדש

    הצטרף:
    ‏31/12/14
    הודעות:
    13
    תודות :
    13
    נקודות:
    4

    מה זה חמבו"ט ?
     
  4. גיטרה

    גיטרה משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏11/8/11
    הודעות:
    743
    תודות :
    1,816
    נקודות:
    149
    חמאת בוטנים
     
    יויו שר מודה על התגובה.
  5. rivi y

    rivi y משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏17/2/16
    הודעות:
    221
    תודות :
    185
    נקודות:
    49
  6. פשוש

    פשוש משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏2/5/18
    הודעות:
    19
    תודות :
    1,468
    נקודות:
    134
    גם אני אשמח
     
  7. שושניתוש

    שושניתוש משתמש פעיל מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏12/11/13
    הודעות:
    349
    תודות :
    243
    נקודות:
    49
    מה עם חצי הבצק שנשאר?
    מה עם חצי הבצק שנשאר?(כתבת ששוטחים רק חצי מהכמות, מה עם היתרה?)
     
  8. אוריגמי

    אוריגמי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏7/8/18
    הודעות:
    363
    תודות :
    4,418
    נקודות:
    149
    עיסוק:
    אדריכלות ועיצוב פנים, אוריגמי
    מיקום:
    ירושלים
    ליתרה מוסיפים את המיץ וכו' וזה נהיה השכבה האמצעית.
     
  9. שושניתוש

    שושניתוש משתמש פעיל מוזיקה ונגינה

    הצטרף:
    ‏12/11/13
    הודעות:
    349
    תודות :
    243
    נקודות:
    49
    אוקי. חשבתי על זה, אבל היה נראה לי סמיך מדי בשביל להוות שכבה נוספת.

    ממש תודה רבה!
     
  10. פשוט

    פשוט משתמש סופר מקצוען עריכה והפקת סרטים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏22/5/08
    הודעות:
    3,527
    תודות :
    2,526
    נקודות:
    293
    גם אני.
    תודה @hbecker
    למדתי ממך המון!(בתחום הקונדטוריה וכמובן האנושיות..)
     
    hbecker מודה על התגובה.
  11. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    13,804
    תודות :
    52,064
    נקודות:
    293
    בעז"ה אעלה בהמשך היום.
    לא שכחתי
     
    טוב לי להודות, rivi y ו-דודו מודים על התגובה.
  12. rivi y

    rivi y משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏17/2/16
    הודעות:
    221
    תודות :
    185
    נקודות:
    49
    אשמח אם תעלי את המתכונים

    ואשמח גם לעוד מתכונים
    תודה מראש
    ובשמחות אצל כולם
     
  13. rivi y

    rivi y משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏17/2/16
    הודעות:
    221
    תודות :
    185
    נקודות:
    49
    זהו אין עוד ??
    איפה כל השפיות ?
     
  14. rivi y

    rivi y משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏17/2/16
    הודעות:
    221
    תודות :
    185
    נקודות:
    49
    למשהי יש את המתכון של הרוגלך בטעם גבינה ?
    אשמח מאד למכון ולהוראות
     
  15. RASHEL

    RASHEL משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏27/2/19
    הודעות:
    22
    תודות :
    445
    נקודות:
    54
    כנראה שבסוף כן שכחת..
    אפשר תמתכונים של התמונות?..
    רוצה להכין לשכנה שמברמצת..
     
    hbecker מודה על התגובה.
  16. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    13,804
    תודות :
    52,064
    נקודות:
    293
    כנראה באמת שכחתי.
    אעלה אחרי תשעה באב כי אין לי את הזמן להקליד הכל עכשיו
     
    RASHEL מודה על התגובה.
  17. 422

    422 משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏28/2/18
    הודעות:
    80
    תודות :
    166
    נקודות:
    39
    העני, מחכה לך בסבלנות רבה:)
    פליז....
     
  18. ים התיכון

    ים התיכון משתמש רשום

    הצטרף:
    ‏25/11/18
    הודעות:
    8
    תודות :
    61
    נקודות:
    14
    מיקום:
    ירושלים
    גם אני מאוד אשמח!! מחכה...
     
    שדה יין מודה על התגובה.
  19. hbecker

    hbecker משתמש סופר מקצוען

    הצטרף:
    ‏19/2/14
    הודעות:
    13,804
    תודות :
    52,064
    נקודות:
    293
    עוגת שוקולד קשיו ללא אפיה


    לבסיס:
    המתכון המצ"ב + 100 גרם קשיו קצוץ דק [טבעי או מלוח, יש משהו כיף בפיקנטיות ל מתוק-מלוח]
    תבנית A4
    מכינים ללא הציפוי
    עוגה ללא אפיה.jpg

    לשכבה השניה:
    200 גרם שוקולד לבן
    100 גרם קשיו טחון
    1/2 כוס קרם נוגט
    מימיסים שוקולד עם קרם נוגט וקשיו טחון ומורחים על העוגה.
    מחכים שיתקשה [במקרר]

    שכבה שלישית:
    200 גרם שוקולד לבן איכותי [חלבי או פרווה- בפרווה שי מטבעות איכותיות של כרמית בחנויות למוצרי אפיה, טעם חלבי, מטבעות ממש עם עובי]
    2 כפות ריצ' לא מוקצף
    1 כף שמן

    ממיסים ומורחים על העוגה.
    אם רוצים קישוט של שקף מודפס מניחים מעל לשכבה האחרונה כשהיא נוזלית לחלוטין מישרים בזהירות למניעת בועות אוויר. מניחים את הצד המודפס כלפי מטה
    מקפיאים להתקשות מוחלטת ואז מסירים את ההדפס.

    לפריסה מפשירים מעט ופורסים בסכין חדה ולא מושננת
     
    חדוי כנרת, teacher ו-אוריגמי מודים על התגובה.
  20. 422

    422 משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏28/2/18
    הודעות:
    80
    תודות :
    166
    נקודות:
    39
    העני, מהממת שכמותך
    תודה ענקית וסליחה שהטרחנו
    אין מה לעשות, קשה לזוז בלי המתכונים שלך!
     
    hbecker מודה על התגובה.