עוגות יפות וקלות

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
img_6955-jpg.481577
אשמח למתכון
תודה!
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אולי את יודעת?
אני רוצה להכין את העוגה-פטיפור עם ההדפס 'מזל טוב' אבל עם לוגו של הארוע.
את (או מישהו אחר שקורא את ההודעה) יודעת אם יש מקום בירושלים שמדפיסים? ואיך קוראים לזה?
תודה
 

בננה77

משתמש רשום
לצורך שמחה משפחתית , אני גם מעונינת מאד בשתי העוגות האחרונות
בעוגה עם שברי העוגיות
ובעוגה עם המזל טוב למעלה

תודה תודה תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לצורך שמחה משפחתית , אני גם מעונינת מאד בשתי העוגות האחרונות
בעוגה עם שברי העוגיות
ובעוגה עם המזל טוב למעלה

תודה תודה תודה
זה לא שברי עוגיות זה קרוקנט בוטנים
הבסיס הוא ביסקויטים טחונים עם שוקולד וחמאת בוטנים
מעל זה שוקולד עם מעט חמאת בוטנים וקרוקנט

עם המזל טוב אני אכתוב בעז"ה מאוחר יותר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני גם אשמח עם ההדפס של מזל טוב
אם יש הדרכה מצולמת בכלל יהיה ברכה....
מקפיצה
אשמח למתכון של המזל טוב
תבנית A4, חד עמית בינונית, עוגה יקרה!

שכבה ראשונה:
400 גרם ביסקויטים טחונים
1 כוס קרם חלבה
100 גרם קשיו גרוס דק
300 גרם שוקולד מריר

ממיסים שוקולד וקרם חלבה. מערבבים עם יתר הרכיבים ומשטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
מעבירים למקרר להתקשות

שכבה שניה:
200 גרם ביסקויטים טחונים
1 כוס קרם נוגט
200 גרם שוקולד לבן פרווה

ממיסים קרם נוגט ושוקולד
מוסיפים קשיו וביסקויטים. מערבבים הטב ומשטחים היטב מעל לשכבה הראשונה. מעכבירים מקרר להתקשות

ציפוי:
200 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס קרם חלבה

ממסים יחד ומורחים על השכבה השניה

מניחים שקף עם הדפס כשההדםס כלי מטה, כחומר נוגע בשוקולד. מעבירים למקרר להתקשות מוחלטת.
מקלפים את השקף בעדינות. משהן על השיש למסםר דקות שלא יהיה קשה ממש מהמקרר
חותכים לקוביות קטנות בסכין חדה ולא משוננת.
 
נערך לאחרונה ב:

נאן---

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא שברי עוגיות זה קרוקנט בוטנים
הבסיס הוא ביסקויטים טחונים עם שוקולד וחמאת בוטנים
מעל זה שוקולד עם מעט חמאת בוטנים וקרוקנט

עם המזל טוב אני אכתוב בעז"ה מאוחר יותר
יש את זה אולי בכמויות מדויקות?
תודה!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יש את זה אולי בכמויות מדויקות?
תודה!!
תבנית קטנה מ A-4, כלומר לא הבינונית אלא אחת מתחת

400 גרם ביסקויטים טחונים
250 גרם שוקולד מריר מומס יחד עם 1/2 כוס חמאת בוטנים

מערבבים לתערובת אחידה ומשוחים בתבנית מרופדת בניר אפיה

ממיסים:
200 גרם שוקול מריר עם 3 כפות חמאת בוטנים ומואחים על מה שבתבנית
מפזרים קרוקנט בוטנים כשהשוקולד רטוב

מקררים במקרר עש להתקשות ופורסים בזהירות בסכין חדה ולא משוננת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה