עשיתי בתבנית חפ ענקית כמו שכתוב במתכוןאני בדיוק גם הכנתי אותה עכשיו, דווקא זה כן כיסה לי את כל הבצק.
עשית בתבנית בינונית?
אולי תבדקי שוב אם שמת את כל הכמויות הנכונות.
נראה מושלם!
צודקת...עשיתי בתבנית חפ ענקית כמו שכתוב במתכון
איך יצא לך בסוף?אני באמצע להכין את העוגת טעמי, והשכבה השניה יצאה ממש נמוכה לא מכסה בכלל את הבצק שיצא ממש גבוה, ככה אמור להיות? (זה מרגיש סוג של חביתה)
לוידעת...נראה מושלם!
איך את חותכת אותה כ"כ מדויק?
יצא נחמדאיך יצא לך בסוף?
השכבה השניה כן אמורה לכסות את הראשונה
יצא מעולה!!!!!!!!!!!!! עוגה קלה להכנה חומרים זמינים, קערה וכף.עוגת קפה ושוקולד ציפס
תבנית בינונית
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפיה
2 חלמונים
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
לערבב לבצק נעים,
לשטוח בתבנית בינונית ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כעשר דקות.
לשכבת הקפה:
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
4 כפות קפה נמס
2 כוסות שוקולד ציפס
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
לערבב היטב את החומרים,
להוסיף:
4 ביצים
1 כוס שמן
לשפוך מעל הבצק האפוי חלקית,
לאפות עוד 20 דקות
השכבה השניה כן מכסה את כל הראשונה, אבל די נספגת בתוכה,אני באמצע להכין את העוגת טעמי, והשכבה השניה יצאה ממש נמוכה לא מכסה בכלל את הבצק שיצא ממש גבוה, ככה אמור להיות? (זה מרגיש סוג של חביתה)
2 כפות סוכר?עוגת שכבות בצק- קפה
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
5 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 חב' מרגרינה
קורט מלח
5 חלמונים
1/2 כוס יין מתוק
1 אבקת אפיה
20 גר' שמרים
לערבב הכל לבצק נעים,
לעטוף היטב ולשים במקרר לשעתיים.
למלית:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
4 כפות קפה נמס מהול בקצת מים
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב, להנמיך מהירות ולהוסיף סוכר וניל וקפה.
לחלק את הבצק ל-3 חלקים, לרדד כל עלה לגודל התבנית על ניר אפיה,
לשים עלה בצק אחד בתבנית,
לשפוך מעל חצי מהמלית, לכסות בעלה בצק נוסף,
לשפןך עוד חצי מהמלית ולסגור בעלה בצק השלישי.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב.
אחרי שמתקרר לפזר אבקת סוכר.
בבצק לא צריך יותר מזה.2 כפות סוכר?
זה לא קצת?
וואו!עוגת שמרים קלהה ונדירה!!
4 כוסות קמח
כף שמרים
חצי כוס סוכר
3\4 כוס חלב או מים
חצי כוס שמן
קורט מלח
כפית ת. וניל
לערבב את כל החומרים
ולאחר שהכל נהיה לבצק להוסיף את המלח
להתפיח כשעה
ללוש ואז להניח את הבצק להתפחה שניה חצי שעה
לחלק את הבצק למספר הרולדות,
לקלוע ולמרוח מעל חלמון ביצה
להכניס לתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ35 דקות
תוך כדי שהעוגות בתנור להכין סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
כפית ת. וניל
חצי לימון סחוט
לערבב על הגז עד לקבלת סירופ נוזלי וחלק
למרוח מעל העוגות כשיוצאות מהתנור
בתיאבוןןן
צפה בקובץ המצורף 1374749
צפה בקובץ המצורף 1374750
צפה בקובץ המצורף 1374751
זה חבילה וחצי שוקולד לכל רולדהוואו!
נראה טעים ומגרה!
איך עשית את המילוי?
זה טעים רק כשזה חם?
טעים גם כשזה קרזה טעים רק כשזה חם?
או-עד שמתקרר כבר לא נשאר..
אז בעצם את לא מגלגלתטעים גם כשזה קר
ממליצה להרים ולהחביא כדי שישמר לכולם
פשוט יוצא טעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: