עוגות/עוגיות עוגה טעימה טעימה ללא מיקסר פלוס סקר

הוצאת מיקסר לעוגה

  • מתעצלת

  • לא מתעצלת


תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

סטודיו-CROWN

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עוגת שכבות שוקולד וחמאת בוטנים!!!
שכבה א'
1.5 כוס קמח
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס חמאת בוטנים
1/3 כוס שמן
מערבבים את כל החומרים לשים, שוטחים בתבנית בינונית ואפים 10-15 דקות
יש עניין דווקא בסוכר חום בשכבה א?
 

סטודיו-CROWN

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

אמא לילדים מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש לי שדרוג לעוגה הזאת שאפילו חוסך את הסיר
בשכבה ג'-
כשהעוגה אפויה
מוסיפים מלמעלה 150 גר' שוקולד מריר איכותי
+כף שמן

ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות
מוציאים ומורחים מייד את השוקולד שנמס עם מרית
אני עושה ככה קבוע
וזו עוגה שנחטפת, ממש, וקוצרת מליון מחמאות באפס עבודה.


מניחה קוביות שוקולד לא מומסות והתנור ממיס???????...
 

גדולה מהחיים

משתמש מקצוען
מניחה קוביות שוקולד לא מומסות והתנור ממיס???????...

למה לא?
התנור חם
ושוקולד נמס בחום
רק צריך למרוח אותו
רק עדיף שוקולד איכותי- כמו למשל של עלית
(חברה שלי שמה צמקאו וזה גם מצליח לה אבל בטעם.....)
ולשים על השוקולד קצת שמן
 

אמא לילדים מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
למה לא?
התנור חם
ושוקולד נמס בחום
רק צריך למרוח אותו
רק עדיף שוקולד איכותי- כמו למשל של עלית
(חברה שלי שמה צמקאו וזה גם מצליח לה אבל בטעם.....)
ולשים על השוקולד קצת שמן


מדהים!! תמיד טוב להתייעל ולהתעצל :p
 

סטודיו-CROWN

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
למה לא?
התנור חם
ושוקולד נמס בחום
רק צריך למרוח אותו
רק עדיף שוקולד איכותי- כמו למשל של עלית
(חברה שלי שמה צמקאו וזה גם מצליח לה אבל בטעם.....)
ולשים על השוקולד קצת שמן
אפשר לפזר את הקוביות לא?
 

סטודיו-CROWN

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L

פנסאית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יש לי שדרוג לעוגה הזאת שאפילו חוסך את הסיר
בשכבה ג'-
כשהעוגה אפויה
מוסיפים מלמעלה 150 גר' שוקולד מריר איכותי
+כף שמן

ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות
מוציאים ומורחים מייד את השוקולד שנמס עם מרית
אני עושה ככה קבוע
וזו עוגה שנחטפת, ממש, וקוצרת מליון מחמאות באפס עבודה.
לדעתי הקטע השווה זה הריץ' שנותן את המראה המבריק מלמעלה
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי לשבת
יצא לי קצת שונה משלך- השכבה האמצעית לבן עם שוקולד, לא הכל חום. נראה לי גם יותר נמוך משלך.
אבל מה זה משנה, עוגת שחיתות... טעימממממה
עם 3.5 טבלאות שוקולד, כן?
אה, ואין לי ריצ', לשכבה עליונה המסתי (בשקית בקומקום) 2 טבלאות שוקולד עם קצת שמן וקצת מים. יצא מצוין.
 

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אז
לדעתי הקטע השווה זה הריץ' שנותן את המראה המבריק מלמעלה
עצלנית כמוני, מערבבת קוביות שוקולד במרקיה (ח"פ כמובן...) עם ריצ' ואז מפזרת מעל העוגה, חמש דקות בתנור מכובה עם דלת מכוסה, פותחת, מערבבת, מחליקה.
ו-
מושלם!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

חיבורים • אתגר 18

לוח מודעות

למעלה