מאפים עוגה גבוהה

מומחית

משתמש מקצוען
תגידו לי מה הפטנט לעוגה גבוהה וחלקה?
אתן מחברות 2 עוגות? או מה?
רוצה לצפות למראה ישר, ויש גבעה ...:(
@ה. בקר
 

ישועת השם

משתמש פעיל
רחוקה מהמומחית בקר,אבל,לעניות דעתי,אפשר להפוך את העוגה,ואז החלק התחתון הוא חלק,ותוכלי למרוח
בצורה ישרה.
בהצלחה!
 

bnoya

משתמש מקצוען
לאיזה מטרה את צריכה את העוגה? כדי לבצע עיטוף עדיף לחלק לכמה שכבות ולאפות כל שכבה בנפרד
אם יש גבעה ליישר עם סכין, פשוט לחתוך את הגבעה
ועדיף תמיד להפוך אותה, זה יוצא יותר יפה
 

batya11

משתמש פעיל
אפשרי בהחלט גם כמה עוגות אחת על השניה בשביל להגיע לגובה מרשים.
נח בשביל זה לקנות כמה תבניות חד פעמיות באותו קוטר...
ואכן מומלץ לישר את הגבעה
 

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
יש פטנט מדהים לעוגות שיוצאות עם גבעה. מידאחרי שאת מוציאה מהתנור, כשזה עדיין חם, לקחת מגבת נקיה וללחוץ בעדינות על החלק העליון של העוגה. לאט לאט החום יוצא והעוגה נהיית ישרה. מנסיון - עובד מאד טוב. היא לא תהיה ישרה כמו סרגל, אבל קרוב לזה. בהצלחה!
 

ישועת השם

משתמש פעיל
בשווקים ובכל חנות לכלי בית.
זה סיר שעשוי מאלומניום עם מיכסה
שסוגר את הסיר בצורה הרמטית.
בד"כ משתמשים בו לכובנה וגחנון.
ניתן לאפות בו גם עוגת גבינה,על מנת
שתצא גבוהה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה