תלוי באמת מה החומרה... תרגילי יוגה ופילאטיס לא יעזרו אם העקמת עומדת על 90+מה החומרה?
בגדול ממש - לעשות תרגילים לגב ולחזק את הצד הרפוי.
אני יכולה לכתוב כאן כמה תרגילים אם זה יעזור.
סקוליוזיס זה מאוד אינדוודואלי לבנאדם וממליצה מאוד ללכת לפילאטיס או יוגה.
יש גם מדריכים בתחום. ממליצה ממש שיוגיסט יראה אותך.
לכן הדגשתי שחשוב שמדריך יראה אותו.תרגילי יוגה ופילאטיס לא יעזרו אם העקמת עומדת על 90+
מניסיון של אחרי יותר מחצי שנה פילאטיס (שלא עזר) ויוגה...(כנ"ל) היה צריך לעשות בכל זאת ניתוחפילאטיס. אבל הרבה סבלנות ולרצות באמת להבריא. לא רק לעשות וי ולחשוב שישתפר.
כמובן יש כבר מקרים אבודים, אבל אני מכיר מקרה שהרופא החליט על ניתוח, ואחרי חצי שנה פילאטיס 3 פעמים בשבוע הצורך בניתוח התבטל.
זה לא יעשה את הרגליים קצרות (שאגב,אם הרגל קצרה גם צריך לעשות ניתוח)ששני הרגליים לא יהיו באותו אורך,
וגם זה בקושי קורה
אבל לזה יש נעליים מיוחדות,
עדיף רגל קצרה בס"מ מגב עקום
שבדרך כלל נהיה עקום יותר ויותר
ברור שזה יתכן. אבל שווה לנסות חצי שנה ורק אח"כ, אם לא הולך, לנתח, מאשר להתחיל מיד באופציה של ניתוח.מניסיון של אחרי יותר מחצי שנה פילאטיס (שלא עזר) ויוגה...(כנ"ל) היה צריך לעשות בכל זאת ניתוח
אשמח לקבל תרגיליםמה החומרה?
בגדול ממש - לעשות תרגילים לגב ולחזק את הצד הרפוי.
אני יכולה לכתוב כאן כמה תרגילים אם זה יעזור.
סקוליוזיס זה מאוד אינדוודואלי לבנאדם וממליצה מאוד ללכת לפילאטיס או יוגה.
יש גם מדריכים בתחום. ממליצה ממש שיוגיסט יראה אותך.
אני חושבת עכשיו שזה רגיש מידי לכתוב סתם תרגילים בלי לראות את הבנ"א.אשמח לקבל תרגילים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: