דרוש מתכון סעודה שלישית של קיץ!! אשכול מתכונים

פ.נ

משתמש מקצוען
עוגת גבינה...
גבינות מטובלות
פשטידות חלביות
פציות
 

מכונתכתיבה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
הפקות ואירועים

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתכון למשקה שוקוליטה מפנק

זמן ההכנה: 15 דקות.

המצרכים


  • חלב
לקרם שוקולד:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 350 גר' שוקולד מריר
  • 200 גר' שוקולד חלב
אופן ההכנה

הכנת קרם השוקולד:


  1. בסיר על האש חממו את כל המצרכים לקרם השוקולד עד להמסה מלאה, הורידו מהאש וצננו.
הכנת משקה שוקוליטה:

  1. מלאו כוס בחלב והוסיפו 2 כפות מקרם השוקולד, חממו יחד במיקרוגל או על האש וערבבו היטב.
בהצלחה רבה ולרוויה.

ממש טעים וקל להכנה
 

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פיצפוצי שוקולד וחמאת בוטנים

המצרכים:

לפיצפוצי השוקולד:

250 גר' שוקולד מריר

כוס חמאת בוטנים

2 כפות מים

כוס דבש

6 כוסות פצפוצי אורז

לציפוי:

300 גרם שוקולד לבן

כוס חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

לפיצפוצי השוקולד:

המיסו על האש בלהבה נמוכה את השוקולד וחמאת הבוטנים, ערבבו היטב והוסיפו את המים והדבש, המשיכו לערבב עד לקבלת מרקם שוקולדי חלק. הוציאו מהאש והוסיפו את פיצפוצי האורז. ערבבו היטב. שפכו את פצפוצי האורז עם השוקולד לתבנית אפיה, שטחו והכניסו למקפיא.

לציפוי:

המיסו את השוקולד הלבן עם חמאת הבוטנים וערבבו היטב. שפכו ע"ג פצפוצי השוקולד שבתבנית והכניסו למקפיא.

המיסו בתוך שקית שוקולד מריר וזלפו מלמעלה.

הכניסו למקפיא עד להתייצבות.

קרצו עיגולים או צורות מעניינות והגישו.

בהצלחה רבה ובתאבון.



ואם רוצים יותר בריא

מצרכים:

500 גרם שוקולד מריר

3/4 חבילת טחינה

10 כוסות פיצפוצי אורז

אפשר להוסיף דבש (לא חייב)

לציפוי:

חלווה מגורדת

אופן ההכנה:

המיסו על האש בלהבה נמוכה את השוקולד , ערבבו היטב והוסיפו את הדבש, המשיכו לערבב עד לקבלת מרקם שוקולדי חלק. הוציאו מהאש והוסיפו את פיצפוצי האורז. ערבבו היטב. שפכו את פצפוצי האורז עם השוקולד לתבנית אפיה, שטחו , שימו את החלווה המגורדת מעל, והכניסו למקפיא.

בהצלחה ובתאבון
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
אימצתי את הרעיון של בורקס טונה, אבל לא היה לי בצק עלים זמין אז מצאתי מתכון קל לבצק שנחשב תחליף לבצק עלים. לא אותו דבר בכלל אבל נחמד
למילוי ערבבתי בצל מטוגן עם חבילת טונה, ביצה ותבלינים
יצא מצוין, נשמר מעולה בהקפאה והתחמם מעולה
תודה על הרעיון!
 

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתכון ללזניה במילוי קוטג' ורוטב אדום

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 30 דקות.

המצרכים:

למילוי:


  • 3 קוטג'
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • מלח
לרוטב:

  • 3 כפות רסק
  • 1 כוס מים
  • מעט חומץ
  • 4 שיני שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אורגנו
  • שמן
אופן ההכנה:

הכנת המילוי:


  1. בקערה, ערבבו היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
הכנת הרוטב:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה, הוסיפו את המים ויתר המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת רוטב חלק. הביאו לרתיחה וכבו את האש.
הרכבת הלזניה:

  1. את דפי הלזניה השרו בתוך מים רותחים במשך 5 דקות, הניחו אחד ליד השני ולא אחד מעל השני אחרת הם נדבקים וקשה להפריד אותם
  2. בתבנית אפיה הניחו דפי לזניה ומעליהם מרחו מהרוטב, שפכו חצי מהמילוי, פזרו גבינה צהובה והניחו שוב שכבת דפי לזניה,
  3. מעל מרחו מהרוטב ומעליו מילוי וגבינה צהובה, כסו בדפי לזניה ופזרו גבינה צהובה בכמות נדיבה
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות
  5. ניתן להוסיף: פטריות/ חצילים מטוגנים / זיתים ועוד'
בהצלחה רבה ובתאבון
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נשמע טוב
אפשר מתכון בבקשה?
יש מתכון שנקרא 4111
4 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים חמים
אבקת אפיה
בצק נח
מבשלים פירה
חלק ממלאים בפירה עם בצל וחלק מטגנים 2 קופסאות פטריות עם בצל מוסיפים 2 כפות אבקת פטריות ומערבבים עם שאר הפירה.
מפזרים שושמושם שחור לזיהוי..
 

סבא ישראל

משתמש מקצוען
יש מתכון שנקרא 4111
4 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים חמים
אבקת אפיה
בצק נח
מבשלים פירה
חלק ממלאים בפירה עם בצל וחלק מטגנים 2 קופסאות פטריות עם בצל מוסיפים 2 כפות אבקת פטריות ומערבבים עם שאר הפירה.
מפזרים שושמושם שחור לזיהוי..
כמה תפו"א לפירה
כמה זמן נןתנים לבצק לתפוח
וכמה זמן בתנור
תודה
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L

חנה תהילה

משתמש מקצוען
פשטידת כרובית /ברוקלי /בצל/ חצילים
ביגלים-סלט ביצים /אבוקדו /טונה / דג מעושן /גבינות
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
פשטידת גבינות
טעימה מאוד!!!!
המתכון מעיתון מידע(עיתון חינמי)
1 חמאה\חצי כוס שמן
500 גר גבינה
1 קוטג'
1 שמנת חמוצה
100 גר גבינ"צ מגורדת
3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
ביצה
מלח ופלפל

מערבבים הכל
אפשר לשים במאפינס.... לי אין סבלנות לזה אני שמה בתבנית בינונית
לאפות עד שמשחים למעלה

ובתאבון!!(לפני שייגמר...)
מכינה לכל ארוע חלבי....וגם לסעודה שלישית

נשמר מצוין בהקפאה!!!(מנסיון)
ואפשר לחמם על תבנית הפוכה(בשבת)
הכנתי
יצא טעים מאוד
 

מ ש

משתמש רשום
פיציות - נשמרות יותר טוב על הפלטה מאשר פיצה
סלט פסטה - מטגנים או אופים קוביות חציל וקישואי, לפני ההגשה מערבבים עם פסטה מבושלת + בצל סגול או ירוק + עגבניות שרי חצויות + קוביות בולגרית + שמן + מלח פלפל
מאפינס קוטג עם תוספות - פטריות זיתים תירס וכו, מה שאוהבים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה