סלטים סלט פלפלים צבעוני בלימון חי וזילוף טחינה - מרענן ומיוחד!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
פלפלים, עם הצבעים התוססים והטעמים המגוונים שלהם, הפטרוזיליה הארומטית , מעט החריפות של הבצל בניחוח עמוק של לימון טרי ועסיסי ובתוספת זילוף טחינה גולמית שמוסיפה ומאזנת את הטעמים באופן מושלם!
חי , מרענן ומקפיץ!
רוצו על זה ...
מתכון מחר בס"ד .




IMG_6781.JPG



IMG_6795.JPG
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אז הנה המתכון :

אל תשכחו לומר לכבוד שבת קודש ותרוויחו שכר כפול על המצווה והאמירה ! איזה כיף !
סלט פלפלים צבעוני בפטרוזיליה בצל וזילוף טחינה

החומרים ( כמות בערך 1 ליטר )
2 פלפל אדום
2 פלפל כתום
2 פלפל צהוב
1 בצל לבן בינוני ( אפשר להוסיף גם מעט בצל סגול - לאוהבים )
חופן פטרוזיליה טריה
1 מיץ מלימון טרי
1 כפית מלח
קורט סוכר חום ( אפשר כמובן לבן...)
1 כף שמן ( למי שאוהב אפשר שמן זית )
2-3 כפות טחינה גולמית (אפשר גם טחינה מלאה לאוהבי הבריאות והטעם - כמות סידן פי 7!!!)

הוראות:
שוטפים את הפלפלים כראוי וחותכים אותם לרצועות דקות בינוניות - אפשר במעבד מזון למי שיש סכין מתאימה
שוטפים את הפטרוזילה וקוצצים בסכין דק דק
את הבצל לחתוך לטבעות דקות , אפשר חצאי טבעות למי שיותר מעודן ככה
סוחטים את הלימון - תתחילו מחצי לימון ותטעמו אם תרצו להוסיף ,
אם אתם מאוהבי הלימון תשימו מראש את המיץ מכולו
להוסיף את המלח מעט הסוכר והשמן ולערבב היטב
בהגשה בלבד- לזלף את הטחינה בצורה יפה מעל הסלט ולהגיש

ו--בתאבון רב והמון לבריאות !
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אז הנה המתכון :

אל תשכחו לומר לכבוד שבת קודש ותרוויחו שכר כפול על המצווה והאמירה ! איזה כיף !
סלט פלפלים צבעוני בפטרוזיליה בצל וזילוף טחינה

החומרים ( כמות בערך 1 ליטר )
2 פלפל אדום
2 פלפל כתום
2 פלפל צהוב
1 בצל לבן בינוני ( אפשר להוסיף גם מעט בצל סגול - לאוהבים )
חופן פטרוזיליה טריה
1 מיץ מלימון טרי
1 כפית מלח
קורט סוכר חום ( אפשר כמובן לבן...)
1 כף שמן ( למי שאוהב אפשר שמן זית )
2-3 כפות טחינה גולמית (אפשר גם טחינה מלאה לאוהבי הבריאות והטעם - כמות סידן פי 7!!!)

הוראות:
שוטפים את הפלפלים כראוי וחותכים אותם לרצועות דקות בינוניות - אפשר במעבד מזון למי שיש סכין מתאימה
שוטפים את הפטרוזילה וקוצצים בסכין דק דק
את הבצל לחתוך לטבעות דקות , אפשר חצאי טבעות למי שיותר מעודן ככה
סוחטים את הלימון - תתחילו מחצי לימון ותטעמו אם תרצו להוסיף ,
אם אתם מאוהבי הלימון תשימו מראש את המיץ מכולו
להוסיף את המלח מעט הסוכר והשמן ולערבב היטב
בהגשה בלבד- לזלף את הטחינה בצורה יפה מעל הסלט ולהגיש

ו--בתאבון רב והמון לבריאות !
נראה טוב ממש
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
עדיף להכין ממש לפני ההגשה או עדיף שיעמוד עם התיבול לפני כן?
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
וואו דסי, נראה הרבה יותר ממושלם.
הצבעים..
תודה רבה, מקווה להכין אי"ה היום לכבוד שבת.
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
עדיף להכין ממש לפני ההגשה או עדיף שיעמוד עם התיבול לפני כן?

לחרוצות שלא אוהבות ללכלך כלום בשישי אפשר להכין הכל בכלי ואת התיבול לשים בבוקר שישי
כן חשוב את מס' השעות שיקבל טעמים ויחזיק מצוין גם במשך כל השבת בס"ד.
 

שבת

משתמש פעיל
כל הירקות נשארים קשים?
בתמונה זה נראה קצת רך
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  21  פעמים

לוח מודעות

למעלה