חברה' אני לא פוסקת הלכה. כתבתי רק מה שידוע לי.
קחו בחשבון שיש הבדל בין צורת השאלה.
השוקולד הנוזלי- כשהוא במקרר הוא קשה (שוקולד מריר, וגם אם זה סופלה שלא אפוי עד הסוף- כשהוא קר הוא ג'לי כזה) אמורים לאכול אותו נוזלי בפנים, מה שקורה - שאם הפלטה מחממת את הסופלה הלא אפוי מספיק- חימום נוסף- הוא נאפה עוד- אבל זה לא משבח אותו- אלא להפך. וכאן מתחלקת הפסיקה כל אחד לפי רבותיו הוא.
קחו בחשבון שיש הבדל בין צורת השאלה.
השוקולד הנוזלי- כשהוא במקרר הוא קשה (שוקולד מריר, וגם אם זה סופלה שלא אפוי עד הסוף- כשהוא קר הוא ג'לי כזה) אמורים לאכול אותו נוזלי בפנים, מה שקורה - שאם הפלטה מחממת את הסופלה הלא אפוי מספיק- חימום נוסף- הוא נאפה עוד- אבל זה לא משבח אותו- אלא להפך. וכאן מתחלקת הפסיקה כל אחד לפי רבותיו הוא.