נחמי פורתא
משתמש מקצוען
גם אני עבדתי קשה מאד להשיג את הקמח הזה, אני רציתי להכין אתו רוגלך - אחרי הרבה ניסיונות עם כל הקמחים האחרים, שהרוגלך אתם יצאו טעימים אך עדיין לא בטעם רגיל,
אולי בגלל שתליתי במולינו הזה כ"כ הרבה תקוות, קצת הרבה התאכזתי, היה ממש קשה לגלגל את הרוגלך - הבצק כל הזמן התפרק, ובקושי די גדול התגלגלו בסוף הרוגלך, לגבי הטעם - המרקם שלו יצא לנו כמו מרקמם של הרוגלך שהכנו עם קמח תמי,
אז יתכן שאין לי מתכון מספיק טוב או שצריך להשלים שלל"ג לא ישתווה לגמרי לעם גלוטן, אך בכל אופן, ציפיתי לתוצאה טובה יותר מבצק של קמח תמי,
אז אם יש כאן משהי שהצליחה להכין עם המולינו רוגלך אווריריים וטעימים - אשמח מאד אם תוכל לשתף!
אולי בגלל שתליתי במולינו הזה כ"כ הרבה תקוות, קצת הרבה התאכזתי, היה ממש קשה לגלגל את הרוגלך - הבצק כל הזמן התפרק, ובקושי די גדול התגלגלו בסוף הרוגלך, לגבי הטעם - המרקם שלו יצא לנו כמו מרקמם של הרוגלך שהכנו עם קמח תמי,
אז יתכן שאין לי מתכון מספיק טוב או שצריך להשלים שלל"ג לא ישתווה לגמרי לעם גלוטן, אך בכל אופן, ציפיתי לתוצאה טובה יותר מבצק של קמח תמי,
אז אם יש כאן משהי שהצליחה להכין עם המולינו רוגלך אווריריים וטעימים - אשמח מאד אם תוכל לשתף!