עוגות/עוגיות מ-1 יוצא 2, 2 עוגות שהתחילו כאחת והתפצלו ל-2

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_7047_1024x682.jpg
IMG_7040_1024x682.jpg



הסברים מחר בעז"ה
 
נערך לאחרונה ב:

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
העליון נראה-
בסיס טורט כושי
חמאת בוטנים
פצפוצי אורז עם שוקולד וכו'.
יש?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
א
העליון נראה-
בסיס טורט כושי
חמאת בוטנים
פצפוצי אורז עם שוקולד וכו'.
יש?
הבסיס בראוניס מעליו קרם חמאת בוטנים קראנצ'י ומעליו פצפוצים+שוקולד+חמאת בוטנים

הכיף הוא שמתחילים באותה עיסה [במטרפה ביד] כך שמקבלים 2 עוגות מבסיס אחד. העוגה השניה יש לה תוספות לגובה וטעמים וכו'
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אפשר מתכון?
בדיוק באתי.

אז ככה.
ל-2 העוגות.

ואח"כ ננסה לרשום כל מתכון בנפרד.
ולמה התחלתי בכלל 2 ביחד ולא בנפרד?
שאלה מצויינת!

התשובה הכי בנאלית שיש- לא תכננתי 2. תכננתי אחת בתבנית נור ואז אחרי שהתערובת היתה מוכנה פתאום עלה בי חשק לנצל חצי משהו אחר :)

לבסיס:
8 ביצים
3 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
1.5 כוסות שמן
2.5 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה

טורפים הכל יחד במטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה יחסית.

מחלקים ל-2
חצי יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה ושולחים לתנור לאפיה של 25-30 דקות ב 180 מעלות. מוציאים התנור ומצננים את העוגה לחלוטין לפני שממשיכין בהכנה שלה.

אפשר לצקת הכל לתבנית חד פעמי ענקית ולקבל עוגה אחת- בראוניס.


בינתיים ממשיכים לעוגה השניה.
לתערובת שנותרה בקערה מוסיפים:

2 ביצים
3/4 כוס טחינה גולמית
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס מים
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר

טורפים היטב.
יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.

מעבירים 1/2 כוס טחינה גולמית לשקית זילוף ומזלפי מעל לבלילה. משישים מעט.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד שהעוגה יציבה לגמרי.

מקררים את העוגה. אפשר לצפות בגנאש- כמו בתמונה. 200 גרם שוקולד מריר+200 מ"ל ריצ' + 2 כפות טחינה גולמית
אפשר לוותר על שלב זלוף הטחינה הגולמית. למי שלא אוהב יותר מדי
IMG_7042_1024x682.jpg



נחזור להמשך הכנת העוגה הראשונה:

אחרי שהבסיס התקרר לגמרי.

לקרם חמאת בוטנים:
3/4 כוס חמאת בוטנים קראנצ'ית [עם שברי בוטנים]
1 כוס אבקת סוכר.
מערבבים יחד ומורחים על העוגה [בעזרת מרית]

לציפוי פצפוצים:
3 כוסות פצפוצי אורז
250-300 הגרם שוקולד מריר
3/4-1 כוס חמאת בוטנים

ממיסים שוקולד עם חמאת בוטנים ומערבבים עם הפצפוצים.
משטחים על קרם החמאת בוטנים

מקררים להתקשות מוחלטת של שכבת הפצפוצים [אבל לא בהקפאה] ופורסים בסכין חדה ומשוננת.
IMG_7044_1024x682.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
וכל מתכון בנפרד-

כל עוגה תבנית A4

עוגת בראוניס בציפוי פצפוצים וחמאת בוטנים:
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3/4 כוסות שמן
1 ו 1/4 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה

טורפים הכל יחד במטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה יחסית.

יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה ושולחים לתנור לאפיה של 25-30 דקות ב 180 מעלות. מוציאים התנור ומצננים את העוגה לחלוטין לפני שממשיכים בהכנה שלה.

אחרי שהבסיס התקרר לגמרי.

לקרם חמאת בוטנים:
3/4 כוס חמאת בוטנים קראנצ'ית [עם שברי בוטנים]
1 כוס אבקת סוכר.
מערבבים יחד ומורחים על העוגה [בעזרת מרית]

לציפוי פצפוצים:
3 כוסות פצפוצי אורז
250-300 הגרם שוקולד מריר
3/4-1 כוס חמאת בוטנים

ממיסים שוקולד עם חמאת בוטנים ומערבבים עם הפצפוצים.
משטחים על קרם החמאת בוטנים

מקררים להתקשות מוחלטת של שכבת הפצפוצים [אבל לא בהקפאה] ופורסים בסכין חדה ומשוננת.
IMG_7046_1024x682.jpg



עוגת שוקולד-טחינה גולמית
6 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3/4 כוסות שמן
3/4 כוס טחינה גולמית
2 ו 3/4 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס מים

טורפים את כל הרכיבים יחד במטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת אחידה
יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה
מעבירים 1/2 כוס טחינה גולמית לשקית זילוף ומזלפי מעל לבלילה. משישים מעט.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד שהעוגה יציבה לגמרי.

מקררים את העוגה. אפשר לצפות בגנאש- כמו בתמונה. 200 גרם שוקולד מריר+200 מ"ל ריצ' + 2 כפות טחינה גולמית
אפשר לוותר על שלב זלוף הטחינה הגולמית. למי שלא אוהב יותר מדי
IMG_7042_1024x682.jpg
 

מעניינת

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
@ה.בקר יש לך רעיון במה להמיר את הטחינה הגולמית אם לא אוהבים טעם של חלוה/חמאת בוטנים?
 

~שפרה~

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הראשונה נראית טעימה חבל על הזמן!
 

זווית

מא' ועד אתר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
בני דודים בימינו זה מילה עם קונוטציה לא משהו

אבל כאן העוגות שיחקו אותה לגמרי
חחיבת לציין שאולי זה תכף יהיה פה בתנור
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
בני דודים בימינו זה מילה עם קונוטציה לא משהו

אבל כאן העוגות שיחקו אותה לגמרי
חחיבת לציין שאולי זה תכף יהיה פה בתנור
צודקת.
בפרט שקראתי את זה - בני דודים מהטבח...

העני, זה נראה מהמם!
חבל שראיתי רק אחרי שהמטבח כבר מצוחצח לשבת...
 

זווית

מא' ועד אתר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L

אסתרינה!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי את העוגה עם הפצפוצים יצא מעדן!!
טעים ברמות!!!
עוגה ממכרת, וקלה כל כך להכנה שזה פשוט כיף!!
תודה ענקית!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  17  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה