יש למישהו מושג מה המתכון 'הסודי' של החנויות שמוכרות צ'ולנט בימי חמישי (אלי'ס לדוגמה) ?
יש בו מין סמיכות מדויקת צבע וטעם נהדר, אך לא נראה שהוא משופע בעודף תבלינים.
מידי שישי אני מנסה להכין (הכל לשם שמים ולכבוד שבת קודש כמובן...) משהו דומה וזה לא צולח...
אשמח לשמוע טיפים מקצועיים
תודה רבה מראש!!
יש בו מין סמיכות מדויקת צבע וטעם נהדר, אך לא נראה שהוא משופע בעודף תבלינים.
מידי שישי אני מנסה להכין (הכל לשם שמים ולכבוד שבת קודש כמובן...) משהו דומה וזה לא צולח...
אשמח לשמוע טיפים מקצועיים
תודה רבה מראש!!