טוב, אולי עיגלתי בדקה- שתיים
אבל מאז שהועלתה בקשה לכזה מתכון לפני כמה חודשים ( @נס שאני כאן זה את שביקשת?)
ריירתי רק מהפנטזיות ומהתמונה שהיא העלתה
ועכשיו סוף סוף אני מגישה לכם מתכון משופר אחרי כמה נסיונות של ניסוי וטעייה (והמתנה בין ניסוי לניסוי מטעמי דת ומצפון, בעיקר מצפון)
קבלו...
סופלה במיקרו בכמה דקות
55 גר' חמאה (או שמן קוקוס)
55 גר' שוקולד מריר טוב
1 ביצה
1/2 1 כפות סוכר (1/2 4 כפיות)
3 כפות קמח
2-3 קוביות שוקולד, או טראפל שוקולד לפינוק מושלם
שמים חמאה ושוקולד בשקית אוכל, ומניחים בקערה עם מים רותחים עד שנמס.
בינתיים מערבבים בספל גדול ביצה וסוכר
מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים
מקפלים פנימה את הקמח
משקיעים לאמצע העיסה את קוביות השוקולד
מכניסים את הספל למיקרוגל ומפעילים בעוצמה מלאה למשך דקה ורבע.
מחכים עוד חצי דקה לפני שמוציאים מהמיקרוגל
מגישים עם 2 כפיות כי בכל זאת זה ממש שחיתות לאכול את זה לבד...
זהו. עכשיו מה שמפריד בינכם לסופלה זה 5 דקות...
מתנצלת מראש, והולכת לעשות שת"פ תמורת אחוזים עם הדיאטניות שלכם.
אבל מאז שהועלתה בקשה לכזה מתכון לפני כמה חודשים ( @נס שאני כאן זה את שביקשת?)
ריירתי רק מהפנטזיות ומהתמונה שהיא העלתה
ועכשיו סוף סוף אני מגישה לכם מתכון משופר אחרי כמה נסיונות של ניסוי וטעייה (והמתנה בין ניסוי לניסוי מטעמי דת ומצפון, בעיקר מצפון)
קבלו...
סופלה במיקרו בכמה דקות
55 גר' חמאה (או שמן קוקוס)
55 גר' שוקולד מריר טוב
1 ביצה
1/2 1 כפות סוכר (1/2 4 כפיות)
3 כפות קמח
2-3 קוביות שוקולד, או טראפל שוקולד לפינוק מושלם
שמים חמאה ושוקולד בשקית אוכל, ומניחים בקערה עם מים רותחים עד שנמס.
בינתיים מערבבים בספל גדול ביצה וסוכר
מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים
מקפלים פנימה את הקמח
משקיעים לאמצע העיסה את קוביות השוקולד
מכניסים את הספל למיקרוגל ומפעילים בעוצמה מלאה למשך דקה ורבע.
מחכים עוד חצי דקה לפני שמוציאים מהמיקרוגל
מגישים עם 2 כפיות כי בכל זאת זה ממש שחיתות לאכול את זה לבד...
זהו. עכשיו מה שמפריד בינכם לסופלה זה 5 דקות...
מתנצלת מראש, והולכת לעשות שת"פ תמורת אחוזים עם הדיאטניות שלכם.