גלידת חמש קומות טעימה מאדד!!אפשר מתכון?
חומרים:
6 חלבונים וחלמונים
2/3 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 מחמאה
2 כפות קמח
1 קצפת ריץ
סוכר וניל
כף רום
לגנש:
1 ריץ + 150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים +סוכר,
במקביל ממיסים מרגרינה ושוקולד ומוסיפים חלמונים,
מערבבים בעדינות עם הקצף.
עד כאן שלב ראשון
את מה שהתקבל מחלקים לשלוש
חלק ראשון - מוסיפים לו קמח שוטחים בתבנית בינונית ואופים 1/4 שעה בחום של 180.
חלק שני - שופכים על החלק האפוי ומקפיאים.
חלק שלישי - לשמור במקרר.
מקציפים ריץ ומחלקים לשתים-
חלק ראשון - מערבבים עם החלק השלישי ששמור במקרר, שוטחים על העוגה מהמקפיא ומחזירים להקפאה.
חלק שני - שומרים במקרר ושוטחים על העוגה לאחר שקופאת (לפחות 3/4 שעה)
ולציפוי מעל הכל - גנש.
לא להילחץ מהשלבים המרובים הם קלים ממש , רק לשים לב לעבור שלב אחר שלב.
הצלחות ובתאבון.