דרוש מתכון מתכון לגלידה מוצלחת - מחפשת המלצה חמה על גלידה טובה

  • פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך

aser

משתמש מקצוען
בהמשל לאשכול הזה
ומשאין תגובות
ירדתי מהאגוזים
ואני מבקשת רק גלידה
אולי הפעם יש?
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
אם מענין אותך,
יש לי מתכון לגלידה 6 ! שכבות
טעימה ויפה במיוחד
מורכבת מ- מים- סוכר- ספרינג בטעמים שונים- ג'לי- וחלק מהשכבות מוסיפים ריצ' מוקצף.
יוצא יוקרתי ומיוחד, יחסית לא הרבה עבודה, (לערבב, להקפיא, לטחון ולהכניס לתבנית)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מעניין מאד
אם את יכולה
גלידת קורנפלקס מהממת במיוחד- אהובה וחגיגית,
הגשה יפה של פרוסת גלידה ולצידה פקאן שלם.
אז הבה ונתחיל - -
3 כוסות קורנפלקס שבור לחתיכות גסות
להמיס בסיר 150 גרם שוקולד מריר + 3/4 כוס חמאת בוטנים (חצי קופסא בערך)
לאחר שזה נמס יחדיו לשפוך לפנים את הקונפלקס ולערבב היטב.
(לא לטעום שזה לא ייגמר ... ;) )
לתת לזה להתקרר.

בנתיים להקציף בקערה 2 ריץ + 4 ביצים שלמות + 1/2 כוס סוכר + 4 כפיות תמצית וניל.
כשזה מוקצף היטב להוסיף לפנים את הקורנפלקס המשוקלד.

לתבנית ולהקפאה, אפשר באינגליש אפשר בבינונית.
אוי כמה שהיא טעימה ואוי כמה שהיא קלה.
בשילוב עם הסכך והקישוטים ממש עונג חג אמיתי.
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גלידה מהממת גלידה ורוד צהוב.jpg
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
גלידת חמש קומות טעימה מאדד!!
חומרים:
6 חלבונים וחלמונים
2/3 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 מחמאה
2 כפות קמח
1 קצפת ריץ
סוכר וניל
כף רום

לגנש:
1 ריץ + 150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים +סוכר,
במקביל ממיסים מרגרינה ושוקולד ומוסיפים חלמונים,
מערבבים בעדינות עם הקצף.
עד כאן שלב ראשון

את מה שהתקבל מחלקים לשלוש
חלק ראשון - מוסיפים לו קמח שוטחים בתבנית בינונית ואופים 1/4 שעה בחום של 180.
חלק שני - שופכים על החלק האפוי ומקפיאים.
חלק שלישי - לשמור במקרר.

מקציפים ריץ ומחלקים לשתים-
חלק ראשון - מערבבים עם החלק השלישי ששמור במקרר, שוטחים על העוגה מהמקפיא ומחזירים להקפאה.
חלק שני - שומרים במקרר ושוטחים על העוגה לאחר שקופאת (לפחות 3/4 שעה)

ולציפוי מעל הכל - גנש.
לא להילחץ מהשלבים המרובים הם קלים ממש , רק לשים לב לעבור שלב אחר שלב.
הצלחות ובתאבון.

ונא להחביא את המשקל בבוידעם עד אחרי החגים.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
גלידת חמש קומות טעימה מאדד!!
חומרים:
6 חלבונים וחלמונים
2/3 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 מחמאה
2 כפות קמח
1 קצפת ריץ
סוכר וניל
כף רום

לגנש:
1 ריץ + 150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים +סוכר,
במקביל ממיסים מרגרינה ושוקולד ומוסיפים חלמונים,
מערבבים בעדינות עם הקצף.
עד כאן שלב ראשון

את מה שהתקבל מחלקים לשלוש
חלק ראשון - מוסיפים לו קמח שוטחים בתבנית בינונית ואופים 1/4 שעה בחום של 180.
חלק שני - שופכים על החלק האפוי ומקפיאים.
חלק שלישי - לשמור במקרר.

מקציפים ריץ ומחלקים לשתים-
חלק ראשון - מערבבים עם החלק השלישי ששמור במקרר, שוטחים על העוגה מהמקפיא ומחזירים להקפאה.
חלק שני - שומרים במקרר ושוטחים על העוגה לאחר שקופאת (לפחות 3/4 שעה)

ולציפוי מעל הכל - גנש.
לא להילחץ מהשלבים המרובים הם קלים ממש , רק לשים לב לעבור שלב אחר שלב.
הצלחות ובתאבון.

ונא להחביא את המשקל בבוידעם עד אחרי החגים.
איך מתקבל המראה שלה, הצבע החום הוא הדרגתי?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
איך מתקבל המראה שלה, הצבע החום הוא הדרגתי?
המראה הוא של חמישה גוונים בל''נ היום אעלה תמונה.

חמישה גווני חום, כהה, כהה פחות, מוקה, לבן, וחום ממש כהה של גנש מלמעלה.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
גלידת חמש קומות טעימה מאדד!!
חומרים:
6 חלבונים וחלמונים
2/3 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 מחמאה
2 כפות קמח
1 קצפת ריץ
סוכר וניל
כף רום

לגנש:
1 ריץ + 150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים +סוכר,
במקביל ממיסים מרגרינה ושוקולד ומוסיפים חלמונים,
מערבבים בעדינות עם הקצף.
עד כאן שלב ראשון

את מה שהתקבל מחלקים לשלוש
חלק ראשון - מוסיפים לו קמח שוטחים בתבנית בינונית ואופים 1/4 שעה בחום של 180.
חלק שני - שופכים על החלק האפוי ומקפיאים.
חלק שלישי - לשמור במקרר.

מקציפים ריץ ומחלקים לשתים-
חלק ראשון - מערבבים עם החלק השלישי ששמור במקרר, שוטחים על העוגה מהמקפיא ומחזירים להקפאה.
חלק שני - שומרים במקרר ושוטחים על העוגה לאחר שקופאת (לפחות 3/4 שעה)

ולציפוי מעל הכל - גנש.
לא להילחץ מהשלבים המרובים הם קלים ממש , רק לשים לב לעבור שלב אחר שלב.
הצלחות ובתאבון.

ונא להחביא את המשקל בבוידעם עד אחרי החגים.
הסוכר וניל מצרפים עם הקצפת הסוכר?
לאיזה חלק מוסיפים את הכף רום?
 

נחמי מן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מחפשת גם גלידה טעימה.
אבל בבלי ביצים, יש דבר כזה????
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מחפשת גם גלידה טעימה.
אבל בבלי ביצים, יש דבר כזה????

גלידוניות טבעוניות - כנראה הכי קרוב לדבר האמיתי ;)
https://www.veganhightechmom.com/גלידונית-טבעונית-2-0/

שדרוגים:
* במקום מייפל השתמשתי בדבש, והמרתי חלק מהכמות באבקת סוכר "סוויטנגו".
* עבור הציפוי השתמשתי בשוקולד "אגו" פרווה ללא תוספת סוכר. המסתי עם טחינה גולמית ומעט שמן קוקוס.
* ניתן להוסיף מעט קקאו לגלידה לקבלת טעם ומראה שוקולדי יותר.

תכינו כמות כפולה, אצלנו התחסל במהירות :)
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מחפשת גם גלידה טעימה.
אבל בבלי ביצים, יש דבר כזה????
יש גם גלידה שמבוססת על בננה, אבל היא פחות דומה בטעם לגלידה רגילה.
זה המתכון:
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה