מתחילים דיאטה - אוכלים רק סוכריות !!

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

פור-שף  4CHEF
זה התחיל בגל הראשון של הקורונה. קורס אינדיזיין אין לימודים בבית פרוג אלא בבית עם פרוג :) כשבועז אמר בשיעור הרביעי בערך להתחיל לחשוב על עבודות...
4.67 star(s) 3 ratings
סביבת עבודה כמפתח להצלחה
לכל יוצר ולכל עסק נדרשים מגוון פרמטרים על מנת להבטיח מודל עבודה מסודר עם מעגל לקוחות יציב וקבוע. כאשר ביניהם, ניצבת בראש סולם העדיפויות, סביבת...
3.00 star(s) 2 ratings
אין לך יותר מידי רעיונות מקוריים?!!!!, אבל רגע, מה עם הביצוע?
בס"ד מכירה את זה שלא הולך לך?! את מחפשת רעיון ממש מבריק, ומגלה שכל מה שרץ לך בראש, זה בדיוק מה שראית באי אילו אירועים.... (ניסית פעם להלחין שיר...
מסתבכת כל פעם מחדש בבחירת צבעים לאירוע?!
בס"ד מה יותר כיף מלהתעסק בעולם צבעוני ומלא חיות?! עכשיו בקורונה, רוב האירועים הקטנים מתקיימים בבית, ואין לך, פשוט אין לך מושג איך להתחיל...
5.00 star(s) 1 ratings

נחמה רובין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אתמול הכנתי את הסוכריות
כמובן עם שינויים מתבקשים בטעם לפי המשפחה

ו @אות לי זה יצא מעולה!!!
אז תודה ענקית לך על הרעיון
 

אות לי

משתמש סופר מקצוען
אתמול הכנתי את הסוכריות
כמובן עם שינויים מתבקשים בטעם לפי המשפחה

ו @אות לי זה יצא מעולה!!!
אז תודה ענקית לך על הרעיון
אני מזה שמחה לשמוע !!
שינויים מתבקשים זה מצוין - את לא צריכה לאהוב את הטעם שלי ,ולהפך - העיקר זה הרעיון הבסיסי.
 

חולי

משתמש פעיל
בבית אני יכולה לצלם לך אותם
לובלינסקי יש בקיבוץ גלויות לידינו
ויש חנות ברח' קרליבך שניהם בת"א

אני מצרפת לך קישור לסכין הזאת באתר שלהם - נראה לי שאפשר לקנות אותה באתר:
http://www.lublinsky.co.il/product/סכין-מדורגת-berox
את הסכין הנ"ל קנו ההורים שלי בחנות נעמן בבני ברק.
 

חנה4

משתמש מקצוען
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
אותי לי.
איך זה שפספסתי כזה דבר ורק היום אני רואה.
חבל שאין אזכור לזה גם באיש את רעהו.

כמה שאלות:
1. יש מצב להכין כמות ולהקפיא לפני האפיה? לא שיש לך נסיון עם זה, אבל מה נראה לך?
2. יש לך עוד רעיונות כאלו? עוד 2-3 כאלו ואפשר להתחיל באמת בדיאטה, אולי משהו עם דגים?
3. לא כדאי לחתוך את החזה לרצועות שיקבל יותר טעם מבפנים?
4. איזה עוד קטניות אפשר לשים במקום שעועית, בשביל הגיוון?

כל הזכויות שמורות... לך...

תזכי למצוות
 

נחמה רובין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סליחה שאני מתערבת...
לדעתי אפשר לעשות את זה גם עם דגים אבל זה קצת יותר עבודה

צריך לאפות את הירקות לבד עד התרככות
ואז לשים ב"סוכריה כמו שאות לי כתבה עם דג (לדעתי עדיף סלמון)וקטניות
ולאפות עוד 20 דקות.

לדעתי זה אמור לצאת מצוין
אבל זה פשוט יותר עבודה.
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בבית אני יכולה לצלם לך אותם
לובלינסקי יש בקיבוץ גלויות לידינו
ויש חנות ברח' קרליבך שניהם בת"א

אני מצרפת לך קישור לסכין הזאת באתר שלהם - נראה לי שאפשר לקנות אותה באתר:
http://www.lublinsky.co.il/product/סכין-מדורגת-berox
זה של חברת BEROX החברה הזאת קיימת בעוד חנויות לכלי בית, השאלה אם יש את הדגם הזה.
אני קניתי ב"אימפריית החסד" סכין שף של החברה הזאת והיא פשוט מעולה.
 

אות לי

משתמש סופר מקצוען
אותי לי.
איך זה שפספסתי כזה דבר ורק היום אני רואה.
חבל שאין אזכור לזה גם באיש את רעהו.

כמה שאלות:
1. יש מצב להכין כמות ולהקפיא לפני האפיה? לא שיש לך נסיון עם זה, אבל מה נראה לך?
2. יש לך עוד רעיונות כאלו? עוד 2-3 כאלו ואפשר להתחיל באמת בדיאטה, אולי משהו עם דגים?
3. לא כדאי לחתוך את החזה לרצועות שיקבל יותר טעם מבפנים?
4. איזה עוד קטניות אפשר לשים במקום שעועית, בשביל הגיוון?

כל הזכויות שמורות... לך...

תזכי למצוות
0. שמעתי שיש מצב לעקוב כאן אחרי ניקיות, תעקבי ולא תפספסי כלום..
1. אין לי מושג ,לא נראה לי שירקות אפויים ועוד כל כך הרבה סוגים אפשר להקפיא.
2. אני לא תזונאית ולא מתכונאית..:) אם משהו מצליח לי אני משתפת אם לא, לא.
וגם תקראי בעיון את ראשית האשכול לפעמים כורח המציאות דוחף אותך ליצירתיות.
3. תחתכי אין שום בעיה , לטעם זה לא נותן כלום אם את משרה את העוף עם הירקות במרינדה.
4. מה אתם אוהבים ? חומוס - גריסים - פול - כוסמת - הכל הולך ,משרים לילה מבשלים בישול חלקי וזה הכל.
5. הכלל שלנו במזון הוא "נשים אוכלות מה שטעים להן - נשים לובשות מה שהן חושבות שאחרות חושבות שיפה להן" :):):)
 
נערך לאחרונה ב:

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
יצא טעים!!!
(הפחתתי מסוגי הירקות, שיניתי תיבול)
לא נשאר מה לשים במקרר, פעם הבאה אכין כפול :)

לגבי הקופסאות לסלט החי, אם לא אכפת לך להעלות תמונה של הקופסא
שאדע מה לחפש בחנויות...

תודה מראש!!!
 

אות לי

משתמש סופר מקצוען
לגבי הקופסאות לסלט החי, אם לא אכפת לך להעלות תמונה של הקופסא
שאדע מה לחפש בחנויות...
תודה מראש!!!
זה דבר מאוד פשוט ואולי יש לזה אפילו שם,
יש להשיג בכל מיני גדלים ואנחנו משתמשים בעיקר בגדולים,
ומכיון שהגדולים בשימוש..צילמתי לך אחת בינונית

זה הולך כך:
קופסא - רשת תחתונה - ומכסה אטום
שם המשחק אפס תיבול - אני מכינה ירקות חתוכים [אפילו בסלייסר] מכל הסוגים:
מלפפון - עגבנייה - פלפל בכל צבע אפשרי - גזר - בצל סגול - פלפל חריף [הירוק טרי]

בקערה ענקית מערבבים הכל ומכניסים לכופסאות עם הרשת - שומרים במקרר

סלט לא מתובל כמעט ולא מגיר נוזלים - וטיפונת שכן ניגרת ,ניגרת מתחת לרשת.

מי שרוצה לאכול מוריד לצלחת אישית את הכמות הרצויה לו ויוצק מעל 2 כפות טחינה גולמית איכותית בלבד !!

חריפות יש כבר בסלט [פלפל חריף] מלח ושמן יש בשפע בטחינה כך שתיבול נוסף לא צריך,
יש כאן אחד שחייב בכל דבר לימון, אז הוא סוחט לעצמו מעל.
IMG_20171025_175221789.jpg

IMG_20171025_175236556.jpg
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
וואי, איזה תגובה מפורטת..
הכל אצלך מומחש בתמונות מפורטות והסברים קולחים ומעניינים!

יש לי הרבה קופסאות מהחברה הנ"ל (לוק אנד לוק.. נדמה לי)
אבל אף פעם לא שמתי לב שיש לקנות גם עם רשת.
תודה! עזרת לי מאד.
 

63388

משתמש צעיר
מגרה!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה על השיתוף.
השבוע בעז"ה יהיה אוכל.
השעועית מספיקה להתבשל?
לא היה לי זמן לבדוק בהודעות אם ענית על זה.
 

אות לי

משתמש סופר מקצוען
השעועית מספיקה להתבשל?
לא היה לי זמן לבדוק בהודעות אם ענית על זה.
תשובה לשאלת בהודעתי הראשונה מעל המסננת עם השעועית.
בנות , צריך רק לקרוא מה שכתבתי - השקעתי בכתיבה.
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נראה טעים...

בקשר לסלט-יש לנו קופסא של טפרוואר, ובתוכה קופסא תלויה
שתחתיתה חורים צפופים שמגירים את הנוזלים.
כשחותכים סלט לא מערבבים, אלא שמים בנפרד את הירקות
בפנים, בלי חילוק וקשקושים אלא אחד ליד השני וכך כל אחד
אוכל את הירקות שאוהב.
 

63388

משתמש צעיר
אות לי היקרה, מחכה לתשובה האם מבשלים את השעועית קודם, אחרי ההשריה, או רק השריה?
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
זה דבר מאוד פשוט ואולי יש לזה אפילו שם,
יש להשיג בכל מיני גדלים ואנחנו משתמשים בעיקר בגדולים,
ומכיון שהגדולים בשימוש..צילמתי לך אחת בינונית

זה הולך כך:
קופסא - רשת תחתונה - ומכסה אטום
צפה בקובץ המצורף 293737
אז היום כבר ידעתי מה לחפש, ומצאתי!
תודה על ההשקעה בצילום והעלאה, מעריכה...
 

סא איור

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אות לי- תודה!
בזכותך נהנתי מסלט[מקופסא] עם טחינה [אני לא אוהבת ] וזה היה ממש טוב!
ונשמר מצוין!
 
למעלה