מתחילים דיאטה - אוכלים רק סוכריות !!

הנושא בפורום 'פורום אמנות ויצירה' פורסם ע"י אות לי, ‏20/10/17.

תגיות:
  1. קטקטים

    קטקטים משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏24/11/11
    הודעות:
    733
    תודות :
    1,115
    נקודות:
    159
    איזה יופי!
    מגרה ממש וומזמין להכין,
    תודה!
     
    אות לי מודה על התגובה.
  2. נחמה רובין

    נחמה רובין משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏20/2/14
    הודעות:
    382
    תודות :
    877
    נקודות:
    133
    אתמול הכנתי את הסוכריות
    כמובן עם שינויים מתבקשים בטעם לפי המשפחה

    ו @אות לי זה יצא מעולה!!!
    אז תודה ענקית לך על הרעיון
     
    אות לי מודה על התגובה.
  3. אביגיל אינש

    אביגיל אינש משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏1/1/15
    הודעות:
    757
    תודות :
    457
    נקודות:
    69
    אספרסו זה חלבי . לא ?
     
  4. שבע ווין

    שבע ווין משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏10/4/13
    הודעות:
    1,989
    תודות :
    807
    נקודות:
    134
    סוג מצלמה:
    אין לי ציוד מיוחד
    תודה על השיתוף.
     
    אות לי מודה על התגובה.
  5. אות לי

    אות לי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏18/4/10
    הודעות:
    6,603
    תודות :
    10,381
    נקודות:
    149
    אני מזה שמחה לשמוע !!
    שינויים מתבקשים זה מצוין - את לא צריכה לאהוב את הטעם שלי ,ולהפך - העיקר זה הרעיון הבסיסי.
     
    נחמה רובין מודה על התגובה.
  6. חולי

    חולי משתמש פעיל

    הצטרף:
    ‏28/1/13
    הודעות:
    1,845
    תודות :
    323
    נקודות:
    94
    את הסכין הנ"ל קנו ההורים שלי בחנות נעמן בבני ברק.
     
    שמואל גרינשטיין ו-אות לי מודים על התגובה.
  7. חנה4

    חנה4 משתמש מקצוען פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים

    הצטרף:
    ‏13/4/15
    הודעות:
    1,953
    תודות :
    1,343
    נקודות:
    184
    אותי לי.
    איך זה שפספסתי כזה דבר ורק היום אני רואה.
    חבל שאין אזכור לזה גם באיש את רעהו.

    כמה שאלות:
    1. יש מצב להכין כמות ולהקפיא לפני האפיה? לא שיש לך נסיון עם זה, אבל מה נראה לך?
    2. יש לך עוד רעיונות כאלו? עוד 2-3 כאלו ואפשר להתחיל באמת בדיאטה, אולי משהו עם דגים?
    3. לא כדאי לחתוך את החזה לרצועות שיקבל יותר טעם מבפנים?
    4. איזה עוד קטניות אפשר לשים במקום שעועית, בשביל הגיוון?

    כל הזכויות שמורות... לך...

    תזכי למצוות
     
    שרינה ו-אות לי מודים על התגובה.
  8. נחמה רובין

    נחמה רובין משתמש מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏20/2/14
    הודעות:
    382
    תודות :
    877
    נקודות:
    133
    סליחה שאני מתערבת...
    לדעתי אפשר לעשות את זה גם עם דגים אבל זה קצת יותר עבודה

    צריך לאפות את הירקות לבד עד התרככות
    ואז לשים ב"סוכריה כמו שאות לי כתבה עם דג (לדעתי עדיף סלמון)וקטניות
    ולאפות עוד 20 דקות.

    לדעתי זה אמור לצאת מצוין
    אבל זה פשוט יותר עבודה.
     
    פיטפוט ו-אות לי מודים על התגובה.
  9. טוליפ

    טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי

    הצטרף:
    ‏22/1/10
    הודעות:
    2,204
    תודות :
    1,208
    נקודות:
    230
    זה של חברת BEROX החברה הזאת קיימת בעוד חנויות לכלי בית, השאלה אם יש את הדגם הזה.
    אני קניתי ב"אימפריית החסד" סכין שף של החברה הזאת והיא פשוט מעולה.
     
    אות לי מודה על התגובה.
  10. אות לי

    אות לי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏18/4/10
    הודעות:
    6,603
    תודות :
    10,381
    נקודות:
    149
    0. שמעתי שיש מצב לעקוב כאן אחרי ניקיות, תעקבי ולא תפספסי כלום..
    1. אין לי מושג ,לא נראה לי שירקות אפויים ועוד כל כך הרבה סוגים אפשר להקפיא.
    2. אני לא תזונאית ולא מתכונאית..:) אם משהו מצליח לי אני משתפת אם לא, לא.
    וגם תקראי בעיון את ראשית האשכול לפעמים כורח המציאות דוחף אותך ליצירתיות.
    3. תחתכי אין שום בעיה , לטעם זה לא נותן כלום אם את משרה את העוף עם הירקות במרינדה.
    4. מה אתם אוהבים ? חומוס - גריסים - פול - כוסמת - הכל הולך ,משרים לילה מבשלים בישול חלקי וזה הכל.
    5. הכלל שלנו במזון הוא "נשים אוכלות מה שטעים להן - נשים לובשות מה שהן חושבות שאחרות חושבות שיפה להן" :):):)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/10/17
  11. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    5,887
    תודות :
    18,600
    נקודות:
    254
    יצא טעים!!!
    (הפחתתי מסוגי הירקות, שיניתי תיבול)
    לא נשאר מה לשים במקרר, פעם הבאה אכין כפול :)

    לגבי הקופסאות לסלט החי, אם לא אכפת לך להעלות תמונה של הקופסא
    שאדע מה לחפש בחנויות...

    תודה מראש!!!
     
    אות לי מודה על התגובה.
  12. אות לי

    אות לי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏18/4/10
    הודעות:
    6,603
    תודות :
    10,381
    נקודות:
    149
    זה דבר מאוד פשוט ואולי יש לזה אפילו שם,
    יש להשיג בכל מיני גדלים ואנחנו משתמשים בעיקר בגדולים,
    ומכיון שהגדולים בשימוש..צילמתי לך אחת בינונית

    זה הולך כך:
    קופסא - רשת תחתונה - ומכסה אטום
    שם המשחק אפס תיבול - אני מכינה ירקות חתוכים [אפילו בסלייסר] מכל הסוגים:
    מלפפון - עגבנייה - פלפל בכל צבע אפשרי - גזר - בצל סגול - פלפל חריף [הירוק טרי]

    בקערה ענקית מערבבים הכל ומכניסים לכופסאות עם הרשת - שומרים במקרר

    סלט לא מתובל כמעט ולא מגיר נוזלים - וטיפונת שכן ניגרת ,ניגרת מתחת לרשת.

    מי שרוצה לאכול מוריד לצלחת אישית את הכמות הרצויה לו ויוצק מעל 2 כפות טחינה גולמית איכותית בלבד !!

    חריפות יש כבר בסלט [פלפל חריף] מלח ושמן יש בשפע בטחינה כך שתיבול נוסף לא צריך,
    יש כאן אחד שחייב בכל דבר לימון, אז הוא סוחט לעצמו מעל.
    IMG_20171025_175221789.jpg

    IMG_20171025_175236556.jpg
     
    שרינה, אסתי כץ, 1987 ו-6 משתמשים נוספים מודים על התגובה.
  13. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    5,887
    תודות :
    18,600
    נקודות:
    254
    וואי, איזה תגובה מפורטת..
    הכל אצלך מומחש בתמונות מפורטות והסברים קולחים ומעניינים!

    יש לי הרבה קופסאות מהחברה הנ"ל (לוק אנד לוק.. נדמה לי)
    אבל אף פעם לא שמתי לב שיש לקנות גם עם רשת.
    תודה! עזרת לי מאד.
     
    63388 ו-אות לי מודים על התגובה.
  14. 63388

    63388 משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏14/12/15
    הודעות:
    327
    תודות :
    58
    נקודות:
    29
    מגרה!!!!!!!!!!!!!!!!
    תודה על השיתוף.
    השבוע בעז"ה יהיה אוכל.
    השעועית מספיקה להתבשל?
    לא היה לי זמן לבדוק בהודעות אם ענית על זה.
     
    אות לי מודה על התגובה.
  15. אות לי

    אות לי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏18/4/10
    הודעות:
    6,603
    תודות :
    10,381
    נקודות:
    149
    תשובה לשאלת בהודעתי הראשונה מעל המסננת עם השעועית.
    בנות , צריך רק לקרוא מה שכתבתי - השקעתי בכתיבה.
     
  16. דיצה

    דיצה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי

    הצטרף:
    ‏23/10/15
    הודעות:
    4,119
    תודות :
    9,653
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    צלמת ניו בורן, חלאקה, ילדים, ומשפחה.
    סוג מצלמה:
    6D
    נראה טעים...

    בקשר לסלט-יש לנו קופסא של טפרוואר, ובתוכה קופסא תלויה
    שתחתיתה חורים צפופים שמגירים את הנוזלים.
    כשחותכים סלט לא מערבבים, אלא שמים בנפרד את הירקות
    בפנים, בלי חילוק וקשקושים אלא אחד ליד השני וכך כל אחד
    אוכל את הירקות שאוהב.
     
  17. 63388

    63388 משתמש צעיר

    הצטרף:
    ‏14/12/15
    הודעות:
    327
    תודות :
    58
    נקודות:
    29
    אות לי היקרה, מחכה לתשובה האם מבשלים את השעועית קודם, אחרי ההשריה, או רק השריה?
     
  18. אות לי

    אות לי משתמש מקצוען

    הצטרף:
    ‏18/4/10
    הודעות:
    6,603
    תודות :
    10,381
    נקודות:
    149
    רק לקרוא מה שאני כותבת...
    מעבר לזה זה כבר להגיע אליך הביתה ולבשל לך...:confused:

    קטניות.png
     
  19. קלרינט

    קלרינט Moderator מנהל פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים עיצוב גרפי פרסום וקופירייטינג

    הצטרף:
    ‏9/9/14
    הודעות:
    5,887
    תודות :
    18,600
    נקודות:
    254
    אז היום כבר ידעתי מה לחפש, ומצאתי!
    תודה על ההשקעה בצילום והעלאה, מעריכה...
     
    אות לי מודה על התגובה.
  20. סא איור

    סא איור משתמש סופר מקצוען איור וציור מקצועי

    הצטרף:
    ‏9/3/10
    הודעות:
    5,235
    תודות :
    5,085
    נקודות:
    293
    עיסוק:
    סופי אגרס מאיירת
    אות לי- תודה!
    בזכותך נהנתי מסלט[מקופסא] עם טחינה [אני לא אוהבת ] וזה היה ממש טוב!
    ונשמר מצוין!
     
    אות לי מודה על התגובה.