קליק בקליק : )
משתמש חדש
היי לכולם!
יש לי שאלה לגבי משטח בדוגמאת עץ לאי מטבח.
אני משפצת מטבח בסגנון כפרי חזית ארונות פולימר שמנת עם מסגרות חרוטות.
ומתלבטת מאוד לגבי משטח האי מטבח/פינת אוכל:
1.האם ללכת על לאמי או בוצ'ר?
2.האם לבחור אלון טבעי נקי או אלון מבוקע?
3.הנגריה שהזמנתי בה את המטבח מסכימים להזמין פלטה ללא אפשרות תצוגה מוקדמת ולכן הם אומרים לי שאני אזמין איזה סוג אני רוצה והם יזמינו לפי מה שאני אומרת משלוש חברות :
או מח.ג. סחר או ממזונית או מבלורן
איזו חברה עדיפה לדעתכן?
(אני חוששת להזמין עץ טבעי בלי לראות מה אני הולכת לקבל מראש. אם יגיע לי לדוגמא אלון מבוקע שהעיניים של העץ והגלים מקושקשים וסוערים מדי? לעומת זאת גם אלון טבעי יכול להגיע לי שקט ורגוע ומשעמם מידי... האם הייתן מהמרות על זה?)
אשמח לקבל כל מידע שיש לכם על משטח עץ שעשיתם במטבח, נסיון שיש לכם איתו ו/או תמונות
צבע ולכה זה נראה לי כבר נושא לשאלה נפרדת....
יש לי שאלה לגבי משטח בדוגמאת עץ לאי מטבח.
אני משפצת מטבח בסגנון כפרי חזית ארונות פולימר שמנת עם מסגרות חרוטות.
ומתלבטת מאוד לגבי משטח האי מטבח/פינת אוכל:
1.האם ללכת על לאמי או בוצ'ר?
2.האם לבחור אלון טבעי נקי או אלון מבוקע?
3.הנגריה שהזמנתי בה את המטבח מסכימים להזמין פלטה ללא אפשרות תצוגה מוקדמת ולכן הם אומרים לי שאני אזמין איזה סוג אני רוצה והם יזמינו לפי מה שאני אומרת משלוש חברות :
או מח.ג. סחר או ממזונית או מבלורן
איזו חברה עדיפה לדעתכן?
(אני חוששת להזמין עץ טבעי בלי לראות מה אני הולכת לקבל מראש. אם יגיע לי לדוגמא אלון מבוקע שהעיניים של העץ והגלים מקושקשים וסוערים מדי? לעומת זאת גם אלון טבעי יכול להגיע לי שקט ורגוע ומשעמם מידי... האם הייתן מהמרות על זה?)
אשמח לקבל כל מידע שיש לכם על משטח עץ שעשיתם במטבח, נסיון שיש לכם איתו ו/או תמונות
צבע ולכה זה נראה לי כבר נושא לשאלה נפרדת....