הנסיך הקטן שלנו נולד בחודש אדר.
ומה מתאים לחגיגה יותר מסמלי החג הנהדר?!
אז לכבוד יום ההולדת הכנו פעילות לילדים.
עם מסכות מחייכות וליצנים חמודים
מעט קצפת והרבה דמיון וצחוק
יצרו שולחן קינוחים עליז ומתוק
עוגיות החמאה הפכו למסכות
ועטו שוקולד, עדשים וסוכריות.
גביעים חיבקו מוס צבעוני וטעים
וחיש קל התחפשו לכובעי ליצנים.
1. את המסכות הכנו מעוגיות חמאה ווניל.
מתכון קל וידידותי ללא מיקסר וללא שלבים ארוכים.
לאחר קירור קצרצר ורידוד, שרטטתי מסיכות בעזרת סכין חדה ללא שינים. אין צורך בשבלונה.
קישטנו במעט שוקולד מריר שהומס בתוך שקית זילוף ובסיוע מים רותחים , עדשים וסוכריות.
מתכון כאן (המרתי את הסוכר החום בלבן כדי שתתקבלנה עוגיות בהירות):
2. את גביעי הגלידה מילאתי בגנאש מוקצף וצבעוני ללא כל צבעי מאכל:
1. ירוק- גנאש שוקולד לבן +מחית פיסטוק.
2. ורוד- גנאש שוקולד לבן + מחית פירות יער.
3. חום - גנאש שוקולד מריר מוקצף.
הגביעים הוכנו מראש, מולאו בעזרת שקית זילוף והוקפאו.
במסיבה הנחנו גביע במהופך על כל צלחת, זילפנו קצפת בשוליו ובקדקדו והילדים קישטו בחדווה.
(יש לי מתכון לגנאש אך לא מדדתי כמויות. תרגישו חופשי למלא בקצפת או בגלידה קנויה ולא רק בגנאש ).
משאריות בצק החמאה הכנו עוגיות וניל עם עדשים.
המבוגרים נהנו לנשנש מגביע הגלידה הנותרים ולהם הכנו גם המנפחורס
הלא הן אלפחורס שהתחפשו לכבוד החג.
ומה מתאים לחגיגה יותר מסמלי החג הנהדר?!
אז לכבוד יום ההולדת הכנו פעילות לילדים.
עם מסכות מחייכות וליצנים חמודים
מעט קצפת והרבה דמיון וצחוק
יצרו שולחן קינוחים עליז ומתוק
עוגיות החמאה הפכו למסכות
ועטו שוקולד, עדשים וסוכריות.
גביעים חיבקו מוס צבעוני וטעים
וחיש קל התחפשו לכובעי ליצנים.
1. את המסכות הכנו מעוגיות חמאה ווניל.
מתכון קל וידידותי ללא מיקסר וללא שלבים ארוכים.
לאחר קירור קצרצר ורידוד, שרטטתי מסיכות בעזרת סכין חדה ללא שינים. אין צורך בשבלונה.
קישטנו במעט שוקולד מריר שהומס בתוך שקית זילוף ובסיוע מים רותחים , עדשים וסוכריות.
מתכון כאן (המרתי את הסוכר החום בלבן כדי שתתקבלנה עוגיות בהירות):
עוגיות חמאה בצורות - בלי מיקסר - צוציקים
בלי מיקסר ובלי מעבד מזון - מתכון לבצק מושלם להכנת עוגיות בצורות ששומרות על הצורה שלהן גם באפייה. 2 דקות ערבוב בקערה והבצק מוכן
tzutzikim.co.il
2. את גביעי הגלידה מילאתי בגנאש מוקצף וצבעוני ללא כל צבעי מאכל:
1. ירוק- גנאש שוקולד לבן +מחית פיסטוק.
2. ורוד- גנאש שוקולד לבן + מחית פירות יער.
3. חום - גנאש שוקולד מריר מוקצף.
הגביעים הוכנו מראש, מולאו בעזרת שקית זילוף והוקפאו.
במסיבה הנחנו גביע במהופך על כל צלחת, זילפנו קצפת בשוליו ובקדקדו והילדים קישטו בחדווה.
(יש לי מתכון לגנאש אך לא מדדתי כמויות. תרגישו חופשי למלא בקצפת או בגלידה קנויה ולא רק בגנאש ).
משאריות בצק החמאה הכנו עוגיות וניל עם עדשים.
המבוגרים נהנו לנשנש מגביע הגלידה הנותרים ולהם הכנו גם המנפחורס
הלא הן אלפחורס שהתחפשו לכבוד החג.