כל השנים הכנתי עופות במרק בכמות כפולה, לסעודה מפסקת, ולמוצאי הצום.
מה שקורה בד"כ, שגם בסעודה המפסקת, וגם במוצאי הצום, יש כאלו שכבר מלאים, ומוותרים על העוף, ואני נשארת עם כמות מכובדת של עוף מכובס לא אטרקטיבי.
כמו כל הונגריה טובה, אני לא מסוגלת לחשוב על האופציה של הכנת פחות מנות ממספר הסועדים, אבל כבר נמאס לי.
יש לכן רעיון למנת עוף קלילה ואטרקטיבית יותר, למוצאי הצום?
משהו קל להכנה, מגרה ולא מכביד?
מה שקורה בד"כ, שגם בסעודה המפסקת, וגם במוצאי הצום, יש כאלו שכבר מלאים, ומוותרים על העוף, ואני נשארת עם כמות מכובדת של עוף מכובס לא אטרקטיבי.
כמו כל הונגריה טובה, אני לא מסוגלת לחשוב על האופציה של הכנת פחות מנות ממספר הסועדים, אבל כבר נמאס לי.
יש לכן רעיון למנת עוף קלילה ואטרקטיבית יותר, למוצאי הצום?
משהו קל להכנה, מגרה ולא מכביד?