השאלה שהיא היא כזו:
אני שנים שנים בלי מיקסר.
אופה הרבה ומסתדרת יפה בלי.
משום מה מיקסר נראה לי סחבת / ענק תופס מקום במטבח / לנקות אח"כ וכו'.
מה שקורה זה שלאחרונה התחלתי לאפות לחניות ללא גלוטן לבן שלי - והבצק הנ"ל קצת קשה לעיבוד בידיים.
(אציין שחלות שאני אופה לכ' שבת ממש מסתדר לי בלישה - 3 דק' לישה ויש בצק טוב ב"ה)
השאלה היא אם שווה לי לקנות את המיקסר רק בשביל הבצק המדובר? או שזה גם סתם נותן חשק יותר לאפות.
ז"א קל יותר ולכן אופים יותר -
חלק מהנשים ששוחחתי איתן על ההתלבטות שלי - אמרו לי" תפתחי ת'עיניים ולא תביני איפה היית עד עכשיו"
כתבתי כאן את כל השיקולים שלי לכאן ולכאן - בשביל הרקע
אשמח לשמוע מה דעתכן בעניין?
אני שנים שנים בלי מיקסר.
אופה הרבה ומסתדרת יפה בלי.
משום מה מיקסר נראה לי סחבת / ענק תופס מקום במטבח / לנקות אח"כ וכו'.
מה שקורה זה שלאחרונה התחלתי לאפות לחניות ללא גלוטן לבן שלי - והבצק הנ"ל קצת קשה לעיבוד בידיים.
(אציין שחלות שאני אופה לכ' שבת ממש מסתדר לי בלישה - 3 דק' לישה ויש בצק טוב ב"ה)
השאלה היא אם שווה לי לקנות את המיקסר רק בשביל הבצק המדובר? או שזה גם סתם נותן חשק יותר לאפות.
ז"א קל יותר ולכן אופים יותר -
חלק מהנשים ששוחחתי איתן על ההתלבטות שלי - אמרו לי" תפתחי ת'עיניים ולא תביני איפה היית עד עכשיו"
כתבתי כאן את כל השיקולים שלי לכאן ולכאן - בשביל הרקע
אשמח לשמוע מה דעתכן בעניין?