דרוש מתכון מיונז לפסח, איך מכינים?

פלורה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני מכינה בבלנדר רגיל
יותא מונז סמיך ממש כמו ממרח
וטעים!!!

2 ביצים
1 כפית מלח
3 כפות סוכר
קורט פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ
2 כוסות שמן אגוזים

שמים בבלנדר ביצים ומפעילים במהירות גבוהה לבערך 2 דקות. מוסיפים מלח, סוכר, פלפל שחור, מיץ לימון וחומץ תוך כדי פעולה של הבלנדר.
מתחילים להוסיף שמן בהדרגה ובאטיות. כל פעם קצת. וממשיכים את פעולת הבלנדר למשך עוד כ-10-12 דקות.
כשאת מוסיפה את השמן באיטיות, הבלנדר נשאר על מהירות גבוהה?
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
גם אני הכנתי בבלמ=נדר ויצא יציב ברמה שאפשר להפוך את הכלי ולא יישפך:)
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כן, חותכים לקוביות ואז מכניסים לריסוק קצר בבלנדר.
לא מרגישים את הטעם של הבצל בכלל, זה רק מוסיף ומוציא את הטעם לוואי של השמן.
 

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
כן, חותכים לקוביות ואז מכניסים לריסוק קצר בבלנדר.
לא מרגישים את הטעם של הבצל בכלל, זה רק מוסיף ומוציא את הטעם לוואי של השמן.
נשמע ממש טוב. תודה!
 

I) AM)

משתמש מקצוען
כן, חותכים לקוביות ואז מכניסים לריסוק קצר בבלנדר.
לא מרגישים את הטעם של הבצל בכלל, זה רק מוסיף ומוציא את הטעם לוואי של השמן.
טעמתי גם מיונז עם בצל ולדעתי יש הבדל בטעם. מיונז בלי בצל הוא יותר ניטרלי
 
  • תודה
Reactions: M:D

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
טעמתי גם מיונז עם בצל ולדעתי יש הבדל בטעם. מיונז בלי בצל הוא יותר ניטרלי
לא אמרתי שאין הדל, רק שאת טעם הבצל החי לא מרגישים.
וזה מוסיף טעם (טעם טוב, אבל על טעם וריח...)
 

מרנדרת

משתמש מקצוען
אני מכינה בבלנדר רגיל
יותא מונז סמיך ממש כמו ממרח
וטעים!!!

2 ביצים
1 כפית מלח
3 כפות סוכר
קורט פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ
2 כוסות שמן אגוזים

שמים בבלנדר ביצים ומפעילים במהירות גבוהה לבערך 2 דקות. מוסיפים מלח, סוכר, פלפל שחור, מיץ לימון וחומץ תוך כדי פעולה של הבלנדר.
מתחילים להוסיף שמן בהדרגה ובאטיות. כל פעם קצת. וממשיכים את פעולת הבלנדר למשך עוד כ-10-12 דקות.
@ה. בקר יצא מעולה מעולה
עבדתי לפי ההנחיות ויצא מיונז ממש אמיתי!
תודה ענקית!
 

פרידא

משתמש מקצוען
טיפ למי שמכין מבלנדר רגיל וצריך לטפטף את השמן לאט לאט-
לקחת את כוס השמן לחורר חור קטן למטה ולהכניס אותו בתוך הפתח של המעבד מזון (שמשם מכניסים את הירקות) הוא נתפס שם ומטפטף לאיטו...
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תכל'ס
מיונז =
2 ביצים
1/2 - 1 ליטר שמן
ומכן והלאה שינויים קלים
עניין של טעם
 

הדס99

משתמש מקצוען
אני מכינה בבלנדר רגיל
יותא מונז סמיך ממש כמו ממרח
וטעים!!!

2 ביצים
1 כפית מלח
3 כפות סוכר
קורט פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ
2 כוסות שמן אגוזים

שמים בבלנדר ביצים ומפעילים במהירות גבוהה לבערך 2 דקות. מוסיפים מלח, סוכר, פלפל שחור, מיץ לימון וחומץ תוך כדי פעולה של הבלנדר.
מתחילים להוסיף שמן בהדרגה ובאטיות. כל פעם קצת. וממשיכים את פעולת הבלנדר למשך עוד כ-10-12 דקות.
עמיד לכל החג (במקרר)?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה