קודם כל-בן אדם.
משתמש פעיל
הכי פשוט-הכי טעים!
מזלפים שמן זית על הדג, "מעסים" קצת לספיגה.
סוחטים לימון מעל. ומעסים.
מפזרים מעל בנדיבות מלח גס.
אופים על 200° כ10 דק'. (תלוי בתנור)
מפזרים מעל שום טרי קצוץ דק. אופים עוד כ5דקות.
הרעיון-שהשום יאפה, יתרכך יתן טעם-ולא ישרף.
חשוב להוציא כשדג עוד רך ועסיסי, ולא מתייבש.
בהגשה-על כל חתיכה-שמים פרוסת לימון דקיקה, (עם הקליפה) ומעל-מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה.
מריח יאמ. נראה וואוו. והטעם...
מזלפים שמן זית על הדג, "מעסים" קצת לספיגה.
סוחטים לימון מעל. ומעסים.
מפזרים מעל בנדיבות מלח גס.
אופים על 200° כ10 דק'. (תלוי בתנור)
מפזרים מעל שום טרי קצוץ דק. אופים עוד כ5דקות.
הרעיון-שהשום יאפה, יתרכך יתן טעם-ולא ישרף.
חשוב להוציא כשדג עוד רך ועסיסי, ולא מתייבש.
בהגשה-על כל חתיכה-שמים פרוסת לימון דקיקה, (עם הקליפה) ומעל-מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה.
מריח יאמ. נראה וואוו. והטעם...