חישוקים
מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש כאן המון מתכונים,
אבל אחרי שיטוט ארוך עדיין לא מצאתי את מה שאני מחפשת.
דרוש לי מתכון מעניין,
בטעם עדין,
בלי רטבים למיניהם (טריאקי/ צ'ילי/ קטשופ/ חרדל וכדומה) שמשתלטים על הדג ומטשטשים את הטעם המקורי שלו...,
בלי אגוזים (לכן מורידה מהפרק את המתכון המדהים של @shira bira לסלמון בקראסט פיצוחים, למי שכן נוהג לאכול- מומלץ בחום רב!)
ובלי חומץ או מיץ לימון.
את המתכונים של שמן זית ותיבול מינימלי אני מכירה,
עכשיו מחפשת משהו מעניין יותר כדי לגוון לכבוד החג.
אגב, אם מעניין מישהו אצרף את המתכון הקבוע אצלנו מדי שבת,
מתכון מושלם מעיתון מרווה לצמא מלפני שנתיים, של סלמון אפוי בפטריות ודבש.
אבל אחרי שיטוט ארוך עדיין לא מצאתי את מה שאני מחפשת.
דרוש לי מתכון מעניין,
בטעם עדין,
בלי רטבים למיניהם (טריאקי/ צ'ילי/ קטשופ/ חרדל וכדומה) שמשתלטים על הדג ומטשטשים את הטעם המקורי שלו...,
בלי אגוזים (לכן מורידה מהפרק את המתכון המדהים של @shira bira לסלמון בקראסט פיצוחים, למי שכן נוהג לאכול- מומלץ בחום רב!)
ובלי חומץ או מיץ לימון.
את המתכונים של שמן זית ותיבול מינימלי אני מכירה,
עכשיו מחפשת משהו מעניין יותר כדי לגוון לכבוד החג.
אגב, אם מעניין מישהו אצרף את המתכון הקבוע אצלנו מדי שבת,
מתכון מושלם מעיתון מרווה לצמא מלפני שנתיים, של סלמון אפוי בפטריות ודבש.