ראש לשועלים
מהמשתמשים המובילים!
אולי. ואולי לא ואז אתה לוקח סיכון. אני לא מאמין שמשרד השיכון יספק לך את המידע הזה.לכאורה לפי סדר המספרים, לא כך?
אולי. ואולי לא ואז אתה לוקח סיכון. אני לא מאמין שמשרד השיכון יספק לך את המידע הזה.לכאורה לפי סדר המספרים, לא כך?
זה פתרון גאוני.ולמה בעצם להרשם ל5 ההגרלות ולא רק לאחת?
לדעתי עדיף להרשם ל3 ההגרלות האחרונות מהרשימה בשביל לבטח את הזכיה בוודאי וגם להרוויח את השיקול הנ"ל של מיקום בהגרלהולמה בעצם להרשם ל5 ההגרלות ולא רק לאחת?
כעת אני רואה שיש יותר נרשמים מסדרה א' מדירות בכל אחד מהפרוייקטים, כך שזה לא כדאי. אולי הרעיון של @רק שמחות מתאים יותר.זה פתרון גאוני.
כך מירב הסיכויים שתזכה במקום גבוה מאד.
ותירשם לאחרונה במקרה שזה באמת לפי המספרים.
שזה מן הסתם הפוך בדיוק מסדר המספריםציטוט מתקנון מחיר למשתכן:
ביישוב שבו יהיו יותר מהגרלה אחת, ייקבע הסדר הפנימי של ההגרלות בהתאם לשיקול דעתו של משרד הבינוי והשיכון
לכן כדאי להרשם ל3 האמצעיותשזה מן הסתם הפוך בדיוק מסדר המספרים
הכוונה לאחר ביצוע ההגרלה הסרה מרשימת ההמתנה אבל בהרשמה להגרלה לפני ההגרלה זה נקלט מידאני קורא בתקנון שקליטת בקשה להסרה מהרשמה להגרלה יכול שתיקח עד 7 ימים... אם אבטל רישום להגרלה מסויימת כעת - אני עלול לזכות באותה הגרלה לפני שתיקלט הודעת הביטול ואז תיקלט הבקשה ואני עלול להשאר קרח מכאן ומכאן
לכן כדאי להרשם ל3 האמצעיות
עלולים להיות עוד מאתיים חכמים כמוך.
לפי מה שנראה עכשיו
מה הסיכויים של מישהו מסדרה ב שאינו בן מקום לזכות?
נשארו 563 דירות לסדרה ב לא בני מקום לחלק ל2467 שישארו מסדרה ב אחרי זכית בני מקום שווה 22 אחוזלפי מה שנראה עכשיו
מה הסיכויים של מישהו מסדרה ב שאינו בן מקום לזכות?
ת'אמת שיכנע אותי, אבל מאוחר מידי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: