מחיר למשתכן מחיר למשתכן בבני ברק?....!

מצב
הנושא נעול.

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
זה פתרון גאוני.
כך מירב הסיכויים שתזכה במקום גבוה מאד.
ותירשם לאחרונה במקרה שזה באמת לפי המספרים.
כעת אני רואה שיש יותר נרשמים מסדרה א' מדירות בכל אחד מהפרוייקטים, כך שזה לא כדאי. אולי הרעיון של @רק שמחות מתאים יותר.

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ציטוט מתקנון מחיר למשתכן:
ביישוב שבו יהיו יותר מהגרלה אחת, ייקבע הסדר הפנימי של ההגרלות בהתאם לשיקול דעתו של משרד הבינוי והשיכון

כך שאכן אין לדעת מה יהיה הסדר, ועדיין הדעת נוטה שזה יהיה לפי סדר המספרים

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אני קורא בתקנון שקליטת בקשה להסרה מהרשמה להגרלה יכול שתיקח עד 7 ימים... אם אבטל רישום להגרלה מסויימת כעת - אני עלול לזכות באותה הגרלה לפני שתיקלט הודעת הביטול ואז תיקלט הבקשה ואני עלול להשאר קרח מכאן ומכאן

אלא אם ההגרלה בפועל תתבצע לאחר לפחות 7 ימים, בתקנון כתוב שההגרלה תיערך 'בתוך 15 יום'.. זה יכול להיות גם פחות מ7 ימים.. או שלא?

רק שמחות

משתמש פעיל
אני קורא בתקנון שקליטת בקשה להסרה מהרשמה להגרלה יכול שתיקח עד 7 ימים... אם אבטל רישום להגרלה מסויימת כעת - אני עלול לזכות באותה הגרלה לפני שתיקלט הודעת הביטול ואז תיקלט הבקשה ואני עלול להשאר קרח מכאן ומכאן
הכוונה לאחר ביצוע ההגרלה הסרה מרשימת ההמתנה אבל בהרשמה להגרלה לפני ההגרלה זה נקלט מיד

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
רגע..
לאחר שנקבעים הזוכים (ובתוכם כל הנרשמים מסדרה א שהם כרגע כ420 מתוך כ1000 דירות) נקבע מיקום הזכיה בתוך רשימת הזוכים ללא קשר לסוג הסדרה..
מה שאומר בעצם שאין תועלת בהרשמה להגרלה זו או אחרת בדווקא כי לא משנה כמה יהיו איתך חברים לאותה סדרה, כי בכל מקרה הכל יתערבב יחד לפני קביעת מיקום הזכיה בתוך הרשימה

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נרדמתם?
נכון או לא?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
לפי מה שנראה עכשיו
מה הסיכויים של מישהו מסדרה ב שאינו בן מקום לזכות?

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
בגדול:
יש כ500 דירות לאחר סינון סדרה א ובני מקום, ויש כ2500 נרשמים מסדרה ב

אלי שור

משתמש רשום
לפי מה שנראה עכשיו
מה הסיכויים של מישהו מסדרה ב שאינו בן מקום לזכות?

סיכויי זכיה משוערים לסדרה ב' - בן מקום 36% - אינו בן מקום - 18%

ס"ה נרשמו עד עכשיו - סדרה א' כ-440 סדרה ב' כ-2,570 סדרה ג' כ-4,700 !

קבצים מצורפים

• מחיר למשתכן בני ברק.xlsx
    KB 13 · צפיות: 31

אלי שור

משתמש רשום
עד כמה שהבנתי את חוקי ההגרלה, לבני המקום תמיד יש סיכוי יותר גדול.

לאחר שמגרילים את הדירות לבני המקום, ההגרלה על שאר הדירות נערכת לכלל הנרשמים כולל בני מקום.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה