ממיסים בסיר 250 גר' שוקולד מריר
כוס וחצי שמן
100 גר' אבקת סוכר (אפשר פחות)
4 כפות יין
מסירים מהאש
כשנמס אבל עדיין חם (כדי שיתפסטרו הביצים) מוסיפים 8 ביצים שטרפנו קודם יחד במהירות רבה עדיף במטרפה או בלנדר יד
למזוג לכוסיות
אני שמתי קראנץ' פרורים בתחתית הכוס ומעל המוס לקישוט
טעים מאד מהמקרר. אם מקפיאים יש להוציא כ10 דק' לפני ההגשה מההקפאה
כוס וחצי שמן
100 גר' אבקת סוכר (אפשר פחות)
4 כפות יין
מסירים מהאש
כשנמס אבל עדיין חם (כדי שיתפסטרו הביצים) מוסיפים 8 ביצים שטרפנו קודם יחד במהירות רבה עדיף במטרפה או בלנדר יד
למזוג לכוסיות
אני שמתי קראנץ' פרורים בתחתית הכוס ומעל המוס לקישוט
טעים מאד מהמקרר. אם מקפיאים יש להוציא כ10 דק' לפני ההגשה מההקפאה
נערך לאחרונה ע"י מנהל: