כן אתה צודק יש דגם בחו''ל שצריך אבל בארץ לאאני יודע שיש משהו שנקרא קנבס
לא בדיוק יודע איך זה עובד אני רק יודע שזה קיים
תגגל את זה אולי תמצא משהו
לא קשור לחו"לכן אתה צודק יש דגם בחו''ל שצריך אבל בארץ לא
נכון אתה צודק אבל זה תלוי בדגמים יש דגמים שצריכים היות והרכב כולו בנוי בכזה צורה אבל אצלי זה לא כך רק חסר לי איזה שינוי קטן בחוטים ובזה אני צריך עזרהלא קשור לחו"ל
קנבס זה רכיב שמתאם בין המערכת לרכב אם זה לא מערכת מקורית
יכול להיות שהמערכת מתאמה אבל משהו לא מחובר כמו שצריך או לא מוגדר
בסדר הסתדרתי זה לא סיפור ס''הכ צריך לחבר חוט אחד לשני מספר 9ל10תראה מי שהתקין לך את המסך כנראה הוריד חלק שקשור למזגן גם לי היה כזה דבר תוך כדי התקנה המתקין אמר לי שהרבה אנשים בדגם הזה לא יודעים להתקין וגורמים למזגו לא לעבוד כי המוח של המזגן נמצא שם
תוכל לשלוח לי קישור למולטימדיה שקנית?אני קניתי מערכת מולטימדיה מאלי אקספרס לטויוטה פריוס 2008 המערכת עובדת מעולה וגם כבל תואם הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את המזגן ואני גם לא רואה כמה בטריה יש במסך הראשי מישהו התנסה בזה ? תודה רבה
בדגם שיש בארץ לפי איך שאני יודע איאפשר להחליף את המסך המקורי זה נתמך רק בדגם שיש קופסת קנבסאשמח לעזרה ממך, אם תוכל לעדכן אותי אם הזמנת מולטימדיה שתחליף את המסך המקורי או את הרדיו
כי אני הזמנתי מערכת שהתיימרה להחליף את המסך המקורי
אך בפועל אי אפשר להפעיל את המזגן מהמערכת וכן לא רואים מצב טעינת סוללה
אצלך אפשר להפעיל את המזגן ולראות את מצב הסוללה מהמולטימדיה?בדגם שיש בארץ לפי איך שאני יודע איאפשר להחליף את המסך המקורי זה נתמך רק בדגם שיש קופסת קנבס
אפשר קישור למערכתאני קניתי מערכת מולטימדיה מאלי אקספרס לטויוטה פריוס 2008 המערכת עובדת מעולה וגם כבל תואם הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את המזגן ואני גם לא רואה כמה בטריה יש במסך הראשי מישהו התנסה בזה ? תודה רבה
פה יש לך קישור למסגרת@עמי טר כולם מחכים לקישור שלך
תודה מראש
זה הקישור של @עמי טר או דומה ?פה יש לך קישור למסגרת
ופה יש לך מולטימדיה אוניברסלית מומלצת
ופה יש לך תריסים חדשים למזגן כי זה מתפרק ברגע שנוגעים בו
רכב מרכז פנימי A/C אוויר דאש Vent כיסוי Trim עבור טויוטה פריוס 2004 2005 2006 2007 2008 2009 אביזרי מזגן פנל - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אני לא יודע מה הוא קנהזה הקישור של @עמי טר או דומה ?
שלי זה כבר ישן הקישור של ברנד מצוין .אבל חכה למבצעים בחודש הבא@עמי טר כולם מחכים לקישור שלך
תודה מראש
ואתה יכול להפעיל רדיו ומזגן דרך שם?שלי זה כבר ישן הקישור של ברנד מצוין .אבל חכה למבצעים בחודש הבא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: