אחרי שלמדתי קצת על בצק אני מנסה ליישם כמה טריקים
הראשון - לשים ראש שום שלם מעל הבצק בקערה גדולה
לסגור את הקערה ולהתפיח
מועיל או לא?
לא יודע!
מזיק?
כפי שרואים בתמונות לא!
דבר נוסף זה בועות, אם הבצק מתחיל לבעבע זה סימן שההתפחה הצליחה יפה
ואחרון הגלוטן - קורעים טיפה את הבצק המותפח ובודקים את הקשרים שיוצרים השמרים,
ככל שהם צפופים יותר יש לנו בצק מושלם יותר.
הראשון - לשים ראש שום שלם מעל הבצק בקערה גדולה
לסגור את הקערה ולהתפיח
מועיל או לא?
לא יודע!
מזיק?
כפי שרואים בתמונות לא!
דבר נוסף זה בועות, אם הבצק מתחיל לבעבע זה סימן שההתפחה הצליחה יפה
ואחרון הגלוטן - קורעים טיפה את הבצק המותפח ובודקים את הקשרים שיוצרים השמרים,
ככל שהם צפופים יותר יש לנו בצק מושלם יותר.