אין מי שלא אוהב את השפיץ של הטילון.
זה עם השוקולד בתוכו.
ואם יש מישהו כזה, הוא במיעוט...
וכשיש על המדף שפיצים של טילון כבר מוכנים, ממולאים בשוקולד לבן או מריר, אז אין מה שעומד בין העצלות/חוסר הזמן לפינוק הקטן והמתוק הזה:
ולפרופורציה בגודל הנה ליד גביע גילדה רגיל:
כשראיתי אותם את השפיצים האלו בסופר
עלה לי בראש טעם של בונבון.
שמתי בעגלה חבילה של שפיצים עם מילוי לבן וחבילה עם מילוי שחור [גילוי נאות, לא זול, אבל שווה למי שבאמת רוצים לפנק].
רגע,
אפשר גם להכין לבד כמובן אבל אז צריך לשבור גביעי גלידה, לנצל את שאריות הגביעים [או את רובו של כל גביע] למלא את השפיצים..למי יש זמן וסבלנות?
אז הם הגיעו הביתה.
נזרקו אחר כבוד לקערה.
וקיבלו ציפוי של שוקולד לבן [הפכתי כאן כבר לחלבי שיהיה יותר טעים], עם חמאת בוטנים.
זהו.
קל,.
לא שקרתי.
נסו ותראו.
זה עם השוקולד בתוכו.
ואם יש מישהו כזה, הוא במיעוט...
וכשיש על המדף שפיצים של טילון כבר מוכנים, ממולאים בשוקולד לבן או מריר, אז אין מה שעומד בין העצלות/חוסר הזמן לפינוק הקטן והמתוק הזה:
ולפרופורציה בגודל הנה ליד גביע גילדה רגיל:
כשראיתי אותם את השפיצים האלו בסופר
עלה לי בראש טעם של בונבון.
שמתי בעגלה חבילה של שפיצים עם מילוי לבן וחבילה עם מילוי שחור [גילוי נאות, לא זול, אבל שווה למי שבאמת רוצים לפנק].
רגע,
אפשר גם להכין לבד כמובן אבל אז צריך לשבור גביעי גלידה, לנצל את שאריות הגביעים [או את רובו של כל גביע] למלא את השפיצים..למי יש זמן וסבלנות?
אז הם הגיעו הביתה.
נזרקו אחר כבוד לקערה.
וקיבלו ציפוי של שוקולד לבן [הפכתי כאן כבר לחלבי שיהיה יותר טעים], עם חמאת בוטנים.
זהו.
קל,.
לא שקרתי.
נסו ותראו.