בכל מרק?או רק שורש?במרק הוא נותן הרבה טעם
כך בעצמו אולי לעשות חמוצים
בכל מרק.בכל מרק?או רק שורש?
אצלנו מכינים מראש סלט וולדורף עם ראש סלרי מגורד דק - מושלם!בסלט וולדורף זה היה מוצלח להכניס אותו במקום עלים?
גם במרק עוף וירקותבכל מרק?או רק שורש?
כמו כל ירקות שורש מוחמצים, צריך מתכוןאיך עושים חמוצים?
טעם וריח..אני לא אוהב את הטעם שלו נאהבסלט וולדורף זה היה מוצלח להכניס אותו במקום עלים?
אפשר מתכון לסלט וולדורף שלכם?בכל מרק.
משדרג מאוד מרק עוף!
אצלנו מכינים מראש סלט וולדורף עם ראש סלרי מגורד דק - מושלם!
הסלט המקורי הוא עם ראש סלרי, וזה טעים פי כמה.בסלט וולדורף זה היה מוצלח להכניס אותו במקום עלים?
תודה חני ננסה!!חצי ראש - נכנס למרק - איזה ריח! ואיזה טעם!
מהחצי השני - מכינים וולדורף - מרסקים על פומפיה דקה, מוסיפים 5-6 תפו"ע מזן סמיט קלופים ומגורדים גם הם על פומפיה דקה (או גסה)
מיד אחרי הקילוף והריסוק מוסיפים כחצי כוס מיץ לימון (עדיף סחוט טרי) וסוכר (לפי הטעם. תטעמו את המיץ)
אפשר להוסיף קוביות אננס, אגוזי מלך קצוצים.
(במתכון המקורי - יש מיונז, פה בארץ שידרגו את זה לריצ' מוקצף. אנחנו אוהבים בלי כלום)
בפסח (לא רק בפסח, אבל בעיקר) אני מכינה עוף צלי עם סלרי וגזר - אם זה מעניין - אני אכתוב.
כן אני גם מכינה.. מעדן!!הייתי מכינה פעם מתכון שראיתי מאחד השפים הגדולים
בלונז סלרי ופטריות
את מטגנת קוביתו בצל ושום, מוסיפה קוביות סלרי, מכסה להתרככות,
מוסיפה פטריות, עיסת הודו/ עוף טחון, מפוררת במזלג, מוסיפה תבלינים,
ויכולה להוסיף קצת מים לרוטב..
אפשר להגיש על פירה / אורז
בתאבון!
ריצ' מוקצף זה ריצ' שהקציפו אותו. ככה גולמי בלי תוספת סוכר.תודה חני ננסה!!
מה זה ריצ מוקצף?
ואיך מכינים את העוף?
תודה מראש !!!!!!!!
אצלנו גם מכינים בערך כך, מושלמות...מהחצי השני - מכינים וולדורף - מרסקים על פומפיה דקה, מוסיפים 5-6 תפו"ע מזן סמיט קלופים ומגורדים גם הם על פומפיה דקה (או גסה)
מיד אחרי הקילוף והריסוק מוסיפים כחצי כוס מיץ לימון (עדיף סחוט טרי) וסוכר (לפי הטעם. תטעמו את המיץ)
בולונז באופן מסורתי מתחיל מ"מירפואה"הייתי מכינה פעם מתכון שראיתי מאחד השפים הגדולים
בלונז סלרי ופטריות
את מטגנת קוביתו בצל ושום, מוסיפה קוביות סלרי, מכסה להתרככות,
מוסיפה פטריות, עיסת הודו/ עוף טחון, מפוררת במזלג, מוסיפה תבלינים,
ויכולה להוסיף קצת מים לרוטב..
אפשר להגיש על פירה / אורז
בתאבון!
זה גם מתכון קצת שונה.. ז"א זה בלי רסק עגבניות כמו הבלונז המוכר...בולונז באופן מסורתי מתחיל מ"מירפואה"
שהכוונה לטיגון עדין והדרגתי לבצל, גזר, וסלרי.
שעליו מוסיפים בשר קצוץ או טחון.
לא שמעתי על מתכון שכולל שורש, אבל זה נשמע מעניין כתחליף לסלרי טרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: