האמת שהתלבטתי אם לשים מקדם "דיאטה" כי המאפינס האלו הם רוב חלבון וירק. בהחלט מתאים לדיאטה.
בסוף בחרתי בחלבי.
כי יש בו גבינות.
מתכון ל 12 יחידות גדולות או 24 קטנות
1 שקית פתיתי ברוקולי 700 גרם [אני קניתי של סנפרוסט, כשרות: עד"ח] אם אין אפשר ברוקולי קפוא רגיל ולטחון לחתיכות קטנות
1/2 פלפל אדום קצוץ דקדק
1 בצל סגול גדול קצוץ דקדק
3 ביצים M
125 גרם גבינה לבנה 5%
1 גבינה טוב טעם
1/2 כוס קמח
מלח
פלפל שחור
מעט ריחן טחון [בזיליקום]
1 אבקת אפיה
הכנה:
שמים את הברוקולי במסננת. שוטפים במים להמסת הקרח ומסננים היטב מהמים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר הרכיבים
מערבבים היטב
ממלאים קוקטים עד לגובה 2/3
אופים ב 180 מעלות כ 30 דקות
שווה במיוחד
באמת.
לא מצליחה להעלות תמונה
אז בינתיים בלי
בסוף בחרתי בחלבי.
כי יש בו גבינות.
מתכון ל 12 יחידות גדולות או 24 קטנות
1 שקית פתיתי ברוקולי 700 גרם [אני קניתי של סנפרוסט, כשרות: עד"ח] אם אין אפשר ברוקולי קפוא רגיל ולטחון לחתיכות קטנות
1/2 פלפל אדום קצוץ דקדק
1 בצל סגול גדול קצוץ דקדק
3 ביצים M
125 גרם גבינה לבנה 5%
1 גבינה טוב טעם
1/2 כוס קמח
מלח
פלפל שחור
מעט ריחן טחון [בזיליקום]
1 אבקת אפיה
הכנה:
שמים את הברוקולי במסננת. שוטפים במים להמסת הקרח ומסננים היטב מהמים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר הרכיבים
מערבבים היטב
ממלאים קוקטים עד לגובה 2/3
אופים ב 180 מעלות כ 30 דקות
שווה במיוחד
באמת.
לא מצליחה להעלות תמונה
אז בינתיים בלי